Prachtig groen koken, met Riess en GreenJump

Oostenrijkse nostalgische duurzaamheid!

Mooie pannen zorgen voor extra plezier bij het koken. Riess pannen en ovenschalen, gemaakt door een eeuwenoud familiebedrijf in Oostenrijk, zijn geëmailleerd in vrolijke kleurtjes. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak en zuiver voedsel met een pure smaak.

Riess maakt kookpannen, ovenschalen, koekenpannen en steelpannetjes met schenktuitjes. Alle producten van Riess zijn geschikt voor gas, inductie, keramiek en oven en mogen in de vaatwasser.

Groen Koken !

Duurzaam!
Van Riess pannen weet je precies waar ze vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en dat ook het productieproces op een milieuvriendelijke wijze plaatsvindt. Bij de productie van de emaillen pannen en ovenschalen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke minerale bronnen zoals onder andere staal, kwarts, klei en soda. Dit maakt de emaillen pannen recyclebaar.
De fabriek waar de pannen van Riess worden gemaakt, bestaat al sinds 1550 en sinds 1800 is de familie Riess eigenaar. Het bedrijf draait in Oostenrijk op drie eigen waterkrachtcentrales en Riess staat bekend als een bedrijf dat goed zorgt voor het milieu en de regio.

Over Greenjump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan duizend (!) producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *