Samenwerking HEMA en Not for Sale


HEMA komt met biologische soepen.


HEMA staat midden in de maatschappij en wil daarbij ook een bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Om die reden start HEMA een nieuw initiatief in de vorm van een samenwerking met de internationale non-profitorganisatie Not for Sale. Vanaf deze maand verkoop HEMA biologische soepen, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Not for Sale. Hiermee steunt HEMA Not For Sale om de oorzaken van de moderne slavernij te bestrijden.

Hema

HEMA staat midden in de maatschappij en is betrokken bij mensen. HEMA is dan ook, naast de bestaande activiteiten zoals de samenwerking met Return to Sender, een nieuw initiatief gestart in de vorm van een samenwerking met de internationale organisatie Not For Sale. Deze samenwerking wordt gestalte gegeven door de verkoop van een viertal heerlijke soepen gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten. Hiermee verrijkt HEMA niet alleen haar assortiment, maar levert ook een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Hema

De soepen zijn speciaal voor HEMA en Not For Sale ontwikkeld en hebben een unieke receptuur.  De
soepen zijn biologisch, vol van smaak en bereid volgens traditioneel recept met uitsluitend natuurlijke
ingrediënten. HEMA verkoopt vier varianten soep; goulashsoep, paddenstoelen roomsoep, pompoensoep en tomaten rode bietensoep.

Dus door het kopen van deze soep doe je niet alleen jezelf een plezier, maar help je ook anderen. Voor
elke verkochte pot schenkt HEMA een bedrag aan Not For Sale.

Not For Sale

Helaas heeft niet iedereen het even goed getroffen in het leven. Not For SaleHEMA wil een bijdrage leveren om meer mensen kansen te bieden hun toekomst op te bouwen. Om die gedachte verder tot uiting te brengen, is HEMA nu een samenwerking aangegaan met de organisatie Not for Sale. Deze internationale non-profit organisatie werkt wereldwijd om de oorzaken van slavernij te bestrijden.
De organisatie Not For Sale een aantal internationale projecten lopen in landen als India, Thailand, Zuid-Afrika, Peru, Roemenië en Nederland. Zo biedt Not For Sale bijvoorbeeld trainingen aan vrouwen zodat zij in staat zijn hun eigen toekomst op te bouwen. om zo mogelijke oorzaken van de moderne slavernij het hoofd te bieden. Om dit te kunnen realiseren is geld nodig. Om die reden komt een deel van de verkoopprijs van de biologische soep ten gunste van de Not For Sale. Kijk voor meer informatie over Not For Sale op www.notforsalecampaign.org
Hema
HEMA

HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft meer dan
zeshonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.
Voor meer informatie ga dan naar: www.hema.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *