Seamore Food winnaar van #FOODLAB 2015 !
De oprichter van Seamore at wat smakelijke groene pasta in een restaurant en kwam erachter dat het zeewier was. Na een geslaagde crowdfunding-actie is ‘I sea pasta’ nu te koop in Nederland en krijgt het volgers uit de culinaire, biologische, duurzame en gezondheidshoek.
‘Himanthalia’ heet het officieel. Het groeit op de rotsen in Ierland en lijkt op groene tagliatelle. Noel, de oogster van Seamore, oogst het duurzaam en droogt het. Verder gebeurt er niks mee. 100% natuurlijk, biologisch, glutenvrij, veganistisch, calorie- en koolhydraatarm. En, heel belangrijk, lekker!
I sea chicken. Super simpel, erg lekker. Met bio kip, cherrytomaatjes, courgette, I sea pasta en een beetje room.
Meer recepten op seamorefood.com/inspire
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de laatste artikelen!
Willem Sodderland, oprichter van Seamore: “Inmiddels koken de eerste restaurants ermee. Maar het is begonnen met gewone consumenten, die er eigenlijk hun favoriete pastagerechten mee zijjn gaan maken. I sea bolognese, I sea carbonara. En dat werkte! Veel mensen waren verbaasd dat het niet glibberig was en niet zout, maar neutraal van smaak met een ‘al dente’ bite.”
Adviesprijs voor 100 gram gedroogd zeewier (600 gram gekookt/4-5 borden): € 4,95
seamorefood.com/buy
I sea pasta winnen?
Vul hieronder je naam, verzendgegevens en een motivatie in, en maak kans op 1 van de 10 zakken I sea pasta!
Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.
Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!