Sieraden van chocolade voor duurzame cacao

Investeren in duurzame chocola met chocolade sieraden.

Vanaf vandaag maakt iedereen die een virtueel chocoladesieraad koopt op fortheloveofchocolate.nl, kans op een echt chocoladesieraad. AVRO presentatrice Lauren Verster ontwierp de unieke sieraden, als symbool voor het feit dat chocola door de schaarste van cacao de prijs van sieraden kan krijgen. De opbrengsten van de actie gaan naar ontwikkelingsorganisatie Solidaridad, die boeren traint in duurzame cacaoproductie.

Cacao wordt schaars
Nederlanders eten in totaal ruim 84 miljoen kilo chocola per jaar* en die hoeveelheid blijft toenemen. De wereldwijde vraag naar cacao groeit ook hard. Cacaoboeren kunnen deze groei nauwelijks aan. Als de cacaoproductie niet verduurzaamt, kan de lekkernij een schaars en daarmee luxe goed worden. Tijd voor actie om de Nederlandse vrouw, als de grote chocoladeliefhebber, bewust te maken van het belang van duurzame cacao.
chocolade sieraden love for chocolate solidaridad
Als chocolade de prijs van sieraden krijgt
Alle vrouwen in Nederland maken op fortheloveofchocolate.nl kans om een, door Lauren Verster ontworpen chocolade ketting, armband of ring te winnen. Voor elke €5,- die wordt ingelegd, dingt de koper één keer mee naar een écht sieraad. De opbrengsten van deze actie gaan naar het cacaoprogramma van Solidaridad, zodat de boeren nu en in de toekomst cacao kunnen blijven produceren. Zo zorgen we er samen voor dat chocola een beter inkomen genereert voor de cacaoboeren en beschikbaar blijft voor iedereen die gek is op chocola.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *