Slow Food markt in Bergen NH


11 november wordt puur, eerlijk en lekker!

Het is herfst, de tijd van wild en pompoenen, kastanjes en paddestoelen. Op zondag 11 november gaat het dan gebeuren, de eerste echte Slow Foodmarkt in Noord-Holland Noord georganiseerd door Slow Food Westfriesland en ommelanden vindt dan plaats in hartje Bergen. Een speciale najaarsmarkt waar slow food producenten uit heel Noord-Holland hun heerlijke seizoensproducten zullen aanbieden.
 
Slow Food staat voor puur, eerlijk en lekker eten. Smaakvolle producten die zonder schade aan leefomgeving, dierenwelzijn en de gezondheid worden geproduceerd en producenten die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. U kunt die middag kennismaken met onze producenten en hun (h)eerlijke producten. En omdat het die dag Sint Maarten is staat de markt natuurlijk in het teken van dit gezellige kinderfeest. Zo zijn er verschillende activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen. We gaan pompoenen uithollen en versieren en testen je smaakontwikkeling tijdens de blindproefworkshop, we poffen kastanjes en maken heerlijk verse pepernoten.

slow food

Doe een lekkere dikke sjaal om, stap in je winterlaarzen en kom gezellig met z’n allen naar Bergen op 11 november.
De markt zal plaatsvinden in hartje Bergen NH, op het terrein van de Ruïnekerk van 13.30 tot 17.30 uur.
slow food
Er zijn nog kramen vrij. Wil jij er ook staan die dag en ben je Slow Food-waardig, stuur dan een mail naar westfriesland@slowfood.nl.

www.slowfood.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *