Smaakmakers zonder zout 

Smaakmakers zonder zout 

Breng je gerechten op natuurlijke wijze op smaak 

ZWOLLE – Euroma introduceert Smaakmakers, dé smaakmaker zonder zout met de natuurlijke en krachtige smaak van kruiden en specerijen. Hiermee maak je vanaf nu al jouw gerechten op een gezonde manier nog lekkerder. De Smaakmakers zijn verkrijgbaar in de varianten, Naturel en Spicy. Deze melanges zijn 100 % puur en natuurlijk, zonder toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige toevoegingen. Vanaf nu verkrijgbaar in het soepschap en online bij Jumbo en Picnic en binnenkort bij DekaMarkt en Hoogvliet.

100% puur 

Nog altijd eet 85% van de Nederlanders te veel zout. De meerderheid hiervan, 74 procent, is zich hiervan bewust en zou hier graag iets aan willen veranderen. Men wil graag minder zout eten, maar hoe dan precies? De Euroma Smaakmakers bieden hiervoor de oplossing. De twee nieuwe Euroma-varianten zijn hartige smaakmakers die al je gerechten op een natuurlijke en gezonde manier op smaak brengen. 

Gezond? Jazeker, want de Euroma Smaakmakers zijn 100% puur. Dit houdt in dat het geen toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige ingrediënten bevat. “Wie denkt dat een smaakmaker zonder zout niet smaakvol kan zijn, heeft het mis”, aldus Bert Bakker, CEO Euroma. “In de Smaakmakers zit een optimale mix aan kruiden & specerijen waaronder lavas, salie, kurkuma en zwarte peper, die tezamen de ultieme umami boost geven. 

Geheim ingrediënt  

Van een gekookt of gebakken ei tot aan soepen of een avocado toast. Door deze te bestrooien met een beetje Smaakmaker-kruiden wordt elk recept in een handomdraai een smaakvol gerecht. Bakker vervolgt: “De twee varianten kruidenmelanges passen bij vrijwel ieder gerecht en (wereld)keukens, en zijn daarmee hét geheime ingrediënt om voortaan elk gerecht op een gezonde en vertrouwde manier op smaak te brengen. De Smaakmakers zijn gezond, en vooral gemakkelijk voor dagelijks gebruik.”  

De Smaakmakers zijn te vinden in het soepschap in een recyclebare strooier. Kijk voor meer informatie op www.euroma.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *