Soepele spijsvertering, bruisende energie…


Fruit up your life!

Fit, vitaal en bruisend van energie. Zó voelen we ons wanneer onze innerlijke lopende band gesmeerd loopt. Bij A.Vogel zeggen we niet voor niets: ‘Een goede spijsvertering is de basis voor een goede gezondheid’. Het feit dat 46% van de Nederlandse vrouwen dagelijks te maken heeft met spijsverteringsproblemen – met gemiddeld zes klachten tegelijk – is dan geen veelbelovende boodschap. Gouden tip? Begin iedere dag met een stevig ontbijt. Door volwaardig te ontbijten komt onze spijsvertering namelijk goed op gang. En kunnen we de rest van de dag alle belangrijke voedingsstoffen goed opnemen. Voedingsstoffen die onze lichaamscellen doen trillen van plezier. Wedden dat dat flink wat energie oplevert! Nóg een extra zetje voor de spijsvertering nodig? Fruit op your life met Molkosan Fruit!

Be the King!
A.Vogels filosofie? Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar. De avondmaaltijd is dus – en dat druist volledig tegen de Nederlandse gewoontes in – de minst belangrijke maaltijd van de dag. Na het avondeten komen we tijd tekort voor het verteren van flinke porties. Eten we ’s avonds te ruim? Dan blijven er onvermijdelijk voedselresten in het spijsverteringskanaal achter die de spijsvertering belemmeren en het lichaam belasten. Het ontbijt daarentegen is juist de belangrijkste maaltijd van de dag. De ochtend is het moment dat onze innerlijke lopende band op gang moet komen. Dat vereist energie, voedingsstoffen dus. Niet ontbijten negeert deze basisbehoefte volledig en put ons lichaam als het ware uit. Volwaardig ontbijten draagt juist bij aan een goede spijsvertering. En dus aan een effectieve opname van essentiële voedingsstoffen, minder trek in ongezonde en belastende voeding en – hoera! – een optimaal energieniveau door de dag heen. Kortom, ’Be the King’ aan de ontbijttafel.]

Spijsvertering en energie
Anno 2013 slaat zo’n 50% van de Nederlanders het ontbijt over: één van de belangrijke oorzaken van spijsverteringsproblemen. Verschijnselen als gerommel in de buik, een opgeblazen gevoel en moeilijk naar de wc kunnen komen in Nederland dan ook veel voor. Indirect verschijnsel? Een vermoeid en lusteloos gevoel, doordat het lichaam niet in staat is voldoende van de juiste voedingsstoffen op te nemen óf doordat het teveel belast wordt met stoffen die niet goed voor ons zijn. En dat – vaak onverklaarbare – vermoeide en lusteloze gevoel… daar heeft ook nog eens 50% van Nederland mee te maken.

Goed sinds 1955, nóg beter in 2013!
Zóveel mensen die last hebben van de spijsvertering. Plus zóveel mensen die met vermoeidheid te kampen hebben (‘volksziekte’ Nummer 1 in Nederland). Dát vraagt om een effectieve hulp voor de spijsvertering. Die hulp is er eigenlijk al sinds 1955. In de vorm van A.Vogel Molkosan: een drank van zuivere Zwitserse melkwei met een flinke concentratie rechtsdraaiend melkzuur die helpt de darmflora weer in evenwicht te brengen. Het bevordert de spijsvertering, zodat voedsel beter verteerd én opgenomen wordt. Bestaat het nog in die pure vorm? Ja. Is het lekker? Niet echt, je drinkt het omdat je weet dat het goed voor je is. En dat is nu wel anders. De nieuwe Molkosan Fruit bevat uiteraard de oude, vertrouwde melkwei, maar is verrijkt met al het goede van calcium en superfruits granaatappels en aroniabessen. Die laatste twee geven de nieuwe Molkosan Fruit – samen met stevia – een lekkere, unieke, frisse en fruitige smaakbeleving. Waarbij de werking als vanouds is!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *