Spaaractie voor biologisch afbreekbaar servies

Bij Natuurwinkel en GooodyFoood.

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, organiseert van maandag 25 juni tot en met zondag 26 augustus a.s. weer een aantrekkelijke spaaractie bij de Natuurwinkel en GooodyFooods. Klanten kunnen negen weken lang sparen voor 100% biologisch afbreekbaar serviesgoed. Bekers, borden, kommen,
saladeschalen en bestek zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en licht, trendy en duurzaam.

wessanen

Wessanen Benelux organiseert jaarlijks spaaracties voor de klanten van Natuurwinkel en GooodyFooods. Deze zomer kan iedereen sparen voor het servies Zuperzozial, ontworpen door het Nederlandse ontwerpbureau Capventure. Het servies wordt duurzaam geproduceerd uit een mix van maïs- en bamboevezel, waardoor het 100% biologisch afbreekbaar is. De hele zomer ontvangen klanten voor iedere bestede 5 euro een stempel op een stempelkaart. Vanaf 10 stempels kunnen zij een keuze maken uit de vele kleurrijke producten.

wessanen

Stijlvol design
“Dit servies is niet alleen goed voor het milieu, ook het design is bijzonder stijlvol en fris. Hiermee kunnen winkeliers op een aansprekende en tegelijk duurzame manier iets terugdoen voor hun klanten”, zo zegt Petra van der Linden, Algemeen Directeur van Wessanen Benelux. “De ervaring heeft geleerd dat onze klanten graag sparen voor leuke, duurzaam geproduceerde artikelen. Dit geldt voor de producten van Zuperzozial en natuurlijk ook voor onze biologische voeding. Dus deze spaaractie is helemaal in lijn met onze bedrijfsfilosofie.”
De spaaractie wordt breed gepromoot in en rondom de vestigingen van Natuurwinkel en GooodyFooods.

www.wessanen.com/en

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *