Streekbox gaat landelijk met de Kerstbox

Een compleet kerstmenu van verse streekproducten.

Een compleet kerstdiner op tafel zetten met (h)eerlijke ingrediënten uit de streek, dat kan met de Kerstbox. In samenwerking met culinair journalist Janneke Vreugdenhil heeft Streekbox een vijfgangenmenu samengesteld met de lekkerste verse streekproducten van ambachtelijke boeren. De Kerstbox wordt aan huis geleverd inclusief menukaarten en recepten.

Streekbox levert wekelijks streekproducten aan huis in onder andere het Groene Hart, regio Amsterdam en ’t Gooi. Met de Kerstbox gaat Streekbox landelijk, om heel Nederland te laten genieten van verse producten uit de streek. Het complete kerstmenu in de Kerstbox bevat vijf gangen en wordt geleverd inclusief recepten. De ingrediënten en de recepten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld samen met Janneke Vreugdenhil, culinair journalist en schrijver van het boek ‘Comfortfood’.kerstbox

De Kerstbox is er voor vier, zes, acht of tien personen (vanaf 89 euro). De Kerstbox is tot 14 december te bestellen en om de versheid van de producten te garanderen wordt de Kerstbox aan huis geleverd op 22, 23 of 24 december. De recepten voor alle vijf gangen worden een week voor de levering gemaild, zodat aanvullende boodschappen ruim op tijd voor het kerstdiner in huis kunnen worden gehaald.

Het Kerstboxmenu
> Pompoenlatkes met mierikroom en gerookte forel van zorgboerderij Zederik uit Meerkerk
* Schuimig soepje van knolselderij en prei
> Ribeye van Blonde d’Aquitaine of * Hollandse Blaarkoprunderen met geroosterde groenten en een saus van blauwe kaas
> Boeren Goudse oplegkaas van Magdalène Captein uit Zoeterwoude met uienchutney en een kleine salade van lof, winterpostelein en Wellant-appel
> Semifreddo van boerenyoghurt met kaneelbeschuit en vlierbessen-bramensaus

*Deze runderrassen komen van Hollandse bodem en worden op diervriendelijke en kleinschalige wijze verzorgd. Gezien het geringe aanbod van dit exclusieve ras, hebben wij gekozen voor twee leveranciers.

Streekbox
Foto: ingrediënten Kerstbox

Streekbox
Steeds meer mensen kiezen bewust voor duurzaam leven en eten. Ze willen eerlijk en gezond, duurzaam en biologisch voedsel, dat niet gemanipuleerd is. Streekbox speelt in op deze behoefte en bezorgt wekelijks verse producten van ambachtelijke boeren uit de streek; o.a. groente en fruit van het seizoen, boerenkaas, zuivel, eieren, vlees of vis, en brood. Duurzaam, gezond en met een eerlijke prijs voor de boer. In april 2012 is Streekbox gestart met leveren in de regio Haaglanden en in het Groene Hart. Wegens het grote succes en de vraag uit andere streken wordt de Streekbox ook thuisbezorgd in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Amersfoort en ’t Gooi. De Streekbox is te bestellen voor twee personen of voor een gezin en kan naar wens wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bezorgd worden.

www.streekbox.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *