SUPER HEALTHY DETOX KICKSTART 2013

Nieuw event Stadswild in Amsterdam!

We verzamelen om 12u bij Dec70, rennen dwars door Amsterdam voor een ‘Train Als een Oermens In de Stad’-workout. Aansluitend is er een yoga- en meditatiesessie, die voor dit event een speciale invulling krijgt.
En dan is het moment daar dat het STADSWILD FOOD TEAM hun talent & skills aan jullie presenteert.
Ons Food Team bestaat uit Kasia Vermaire, Edwin Sander & Thaïs Fernandez.

Kasia was de eerste thee sommelière in Nederland, werd tweede bij de World Tea Infusion Challenge in Las Vegas, is o.a. werkzaam in het team van food inspirators bij ‘Shoot my food’ en we zien haar af en toe op TV voorbij komen bij o.a. 24Kitchen. Daarbij heeft Kasia Health Science, Nutrition & Sports en Metabolic Typing gestudeerd. Voor het Detox Event heeft Kasia een concept ontwikkeld geheel volgens de visie van Stadswild:
Blijf dicht bij de natuur, leer van de natuur, proef de natuur!

stadswild

De invulling en vormgeving van het concept wordt uitgevoerd door Thaïs en Edwin, die als Food Art Directors speciaal voor dit event recepten hebben ontwikkeld die zowel qua vorm als smaak mind blowing zijn en zorgvuldig zijn samengesteld volgens de thema’s healing, revitalizing, energizing, relaxing en detoxing. Voor de receptuur worden uitsluitend ingrediënten toegepast die biologisch zijn, passen bij het winterseizoen.
Edwin is kok bij Ciel Blue**, winnaar van de Nederlandse kampioenschappen SVH Koks 2012 en heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen- na de Olympische Spelen het grootste event van de wereld.
Thaïs Fernandez heeft middenin een industrieterrein haar eigen wereld gecreëerd waarin de natuur centraal staat. Thaïs kookt uitsluitend met pure, biologische ingrediënten. Een rauwe, ruige vormgeving is haar kenmerk.

www.stadswild.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *