SuperFood Centre lanceert webshop

Door de uitgebreide blog onderscheidt Superfood Centre zich van haar concurrenten!

Dé online shop voor premium superfoods, whole foods, supplementen, vitaminen en raw food snacks: www.superfoodcentre.com

Het Superfood Centre, een winkel gevestigd in de Amsterdamse Jordaan, is al jarenlang dé plek in Amsterdam en omstreken voor een zeer breed assortiment kwalitatieve superfoods en supplementen. Om in te spelen op de huidige trend en de grote populariteit van superfoods lanceert de winkel nu een webshop zodat zij ook aan de grote vraag van de rest van Nederland – en daarbuiten – kan voldoen.

In de webshop
De webshop zal honderden producten in het assortiment opnemen, die in te delen zijn in diverse categorieën:

· Superfoods
O.a. goji bessen, chia zaad, maca, rauwe cacao, spirulina, tarwegras – en meer.

· Whole foods
O.a. ongebrande noten, diverse pitten en zaden, waaronder het immens populaire quinoa.

· Supplementen en vitaminen
O.a. proteïnen (eiwitten), probiotica, detox supplementen, greens – en meer.

· Raw food snacks & repen
O.a. rauwe chocolade repen, proteïne bars en meer guilt-free snacks!

· Verzorging
O.a. natuurlijke gezichtsverzorging en mondhygiëne.

· Non-food
O.a. blender, juicers, dehydrators en boeken.

Kokosolie_via www.superfoodcentre.comMoerbeien via www.superfoodcentre.comMaca poeder via www.superfoodcentre.com

Superfood Recepten Blog
De webshop van het Superfood Centre onderscheidt zich van haar concurrenten door naast de producten in de webshop ook een uitgebreide blog op de site bij te houden. Op de blog vindt men lekkere en gezonde recepten met superfoods en andere gezonde tips & tricks. Ervaring heeft geleerd dat men vaak niet weet ‘wat ze met superfoods aan moeten’. De mogelijkheden zijn eindeloos en het Superfood Centre helpt hen zo op weg. Deze combinatie van relevante content én een zeer uitgebreide webshop met honderden producten is uniek in Nederland.

Raw & kwaliteit
Alle producten in de webshop van het Superfood Centre zijn aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Kwaliteit is voor het Superfood Centre prioriteit nummer één. Zij zijn dan ook altijd op zoek naar vernieuwende producten van de beste kwaliteit. Alle producten in de webshop zijn op natuurlijke basis en zonder kunstmatige toevoegingen. Ook zijn veel producten raw, wat wil zeggen dat het niet verhit is boven 42 graden Celsius, waardoor alle vitaminen, mineralen en enzymen behouden blijven – dit in tegenstelling tot niet rauwe producten.

Online
www.superfoodcentre.com

image001

Het Superfood Centre verstuurt haar pakketten naar klanten in Nederland, maar ook naar andere landen. De webshop zal op korte termijn vertaald worden in diverse talen, zodat ook andere (Europese) markten worden aangesproken.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *