TerraSana: Positive Eating (Win!)

Er zit verandering in de lucht!

Peter Jacobs, algemeen directeur TerraSana BV, geeft toelichting:
“Er is iets gaande… Iets moois, iets goeds. Er wordt steeds meer gezocht naar echte producten. Voeding die je echt voedt. Voeding die goed doet. Voeding waar je blij van wordt. Wat goede voeding is, weten we bij TerraSana al 25 jaar. We waren alleen iets te voorzichtig om dat te tonen. Maar nu  willen we het ook écht laten zien! Laten ervaren! Tijd voor iets nieuws dus.”

“TerraSana wordt ‘TerraSana positive eating’: een vrolijk merk in een nieuwe vorm, met een kleurig fris logo en nieuwe verpakkingen.

We zijn bij TerraSana best wel een beetje eigenzinnig. Bij ons is bio écht bio. We bereiden veel zelf en zoeken de mooiste ingrediënten uit. We willen voeding maken waarvan je van top tot je tenen voelt dat het klopt, waarvan we zeker weten dat het goed zit. En waarmee je ook nog eens iets goeds doet voor de wereld om ons heen. Samen. Dat is voor ons positive eating!
Onze vertrouwde producten pakken we daarom één voor één aan. We zijn gestart met één van onze puurste producten: de notenpasta’s.

Vrolijke notenpasta’s
TerraSana notenpasta’s worden met trots in huis zelf gemaakt; 100% puur. De nieuwe verpakkings-lijn straalt dat uit en brengt leven in een productgroep die gerust wat vernieuwing kan gebruiken. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?!
Afgelopen weken zijn we de eerste producten van deze mooie vernieuwde lijn gaan uitleveren. Ze zullen het notenpastaschap en straks de keukentafels een vrolijke kleur geven!

De puurste producten
terrasanaPuurdere producten dan de notenpasta’s zijn er wellicht niet te vinden, want we spreken over 100% vermalen noten in een potje. Maar hoe je ze maalt, welke noten je gebruikt en hoe je ze brandt, dat maakt wél veel uit. Om op dat pure grip te kunnen houden, doen we dat dus zelf. In onze geheel vernieuwde productieruimte worden de noten, zaden en pinda’s zorgvuldig en extra fijn vermalen en afgevuld. We gebruiken noten met de hoogste kwaliteit zodat we zeker zijn van de juiste pure smaak. Dat is zeer belangrijk, want toevoegingen, daar doen we niet aan.

Nieuwe notenpasta’s
Natuurlijk hebben we het assortiment nog eens kritisch bekeken en daarom twee nieuwe producten toegevoegd:

3-Mix 100% nuts
Wij hebben regelmatig het verzoek gekregen naar een gemengde notenpasta zonder pinda. Daarom introduceren wij naast de vertrouwde 4-Mix gemengde notenpasta nu een nieuwe 3-Mix met cashewnoten, amandelen en hazel-noten; een gemengde notenpasta zonder pinda’s dus. Erg lekker!

Tahin
Gemaakt van gemengd gepeld en ongepeld sesamzaad. De standaard in sesampasta! Mooi in serie met onze vertrouwde witte tahin gepeld sesamzaad) en de donkere tahin (ongepeld sesamzaad).

Maar ook
Onze pindakaas wordt voortaanvan een nieuwe pindavariant
gemaakt, gekozen vanwege de mooiere en vollere smaak én we maken de consistentie van alle producten nog een tikkeltje fijner. Alles om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren.

 

terrasana-nieuwe-smaken

Een nieuw logo
Er is een duidelijke trend waarneembaar naar het zoeken naar echte en goede voeding. Niet alleen voor jezelf, maar voor alles. Je wilt er blij van worden. Een goed gevoel aan overhouden. Dat hebben we vertaald naar: TerraSana = positive eating. Dat past prachtig bij onze producten als notenpasta’s, Japan, Raw Superfood en noten en zuidvruchten – om maar wat te noemen.
Dus gaan we deze nieuwe merkpositie op al onze verpakkingen laten prijken. Eerst de notenpasta’s, direct gevolgd door de potten Raw Superfood -deze worden heel prachtig kan ik verklappen- daarna volgen de andere lijnen. Iedere groep krijgt haar eigen, bij de productcategorie horende uitstraling.
Een hele grote, bijzonder mooie klus, waar we erg van genieten, maar die natuurlijk met ons enorme assortiment niet zomaar even snel geregeld is. Ook in 2015 zullen er nog vele verpakkingen volgen. En ondertussen ontwikkelen we natuurlijk ook mooie echt nieuwe producten. Maar daar later meer over. Als de tijd rijp is.

TerraSana wordt TerraSana positive eating. Doe jij mee?
www.terrasana.nl

logo-tessarana

TerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten en belevert de natuurvoedingswinkels al vele jaren. Je vindt de producten van TerraSana in vele categorieën in het schap: notenpasta’s, Raw Superfood,  Japanse producten, gedroogde zeewieren, mediterrane specialiteiten, noten en zuidvruchten, granen, ontbijtproducten, ahornsiroop en veel meer.
TerraSana gaat veranderen en wordt in een nieuw jasje gestoken, hoog tijd voor wat vragen.

Mail & Win
We mogen 15 sets notenpasta verloten! Vul hieronder je naam, adresgegevens en motivatie in, en dan maak je al kans.*

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *