TerraSana: ‘Voel de verandering in de lucht!’

terrasana-rawfood

Peter Jacobs, algemeen directeur TerraSana B.V. geeft toelichting:

“TerraSana was een van de eerste om een complete, mooie en uiteraard biologische lijn Raw Superfood te introduceren. Sindsdien is er veel veranderd. Raw Superfood is niet meer weg te denken uit de dagelijkse voeding en heeft een geheel nieuwe kijk gegeven op hoe waardevol echte voeding wel niet kan zijn. Deze bijzondere producten maken je ontbijt, lunch, sportdrank, of homemade taart zoveel spannender. Daar worden we allemaal een stukje vrolijker van. Dat is positive eating!”

TerraSana BV is distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten en belevert de natuurvoedingswinkels al vele jaren. Je vindt de producten van TerraSana in vele categorieën in het schap: notenpasta’s, Raw Superfood, Japanse producten, gedroogde zeewieren, mediterrane specialiteiten, noten en zuidvruchten, granen, ontbijtproducten, ahornsiroop en veel meer. TerraSana gaat veranderen en wordt in een nieuw jasje gestoken, hoog tijd voor wat vragen.

Alleen de puurste biologische ingrediënten

“RawSuperfood maakt onze voeding echt een stukje leuker. En natuurlijk probeert iedereen een graantje mee te pikken. Maar we blijven trouw aan ons uitgangspunt: alleen de puurste biologische ingrediënten uit de beste en meest betrouwbare bron zijn goed genoeg voor onze Raw Superfood-lijn. Geen concessies!“

In een heel nieuw jasje!

Raw Superfood hoort in de hedendaagse keuken, dat laten we nu ook echt zien. Een prachtige nieuwe verpakkingslijn. Opvallend, fris, modern en vrolijk met een kwalitatieve uitstraling. Precies wat deze bijzondere producten nodig hebben.

Super dagelijkse voeding

Sinds begin 2013 voel je echt verandering in de lucht. Echte voeding heeft nog nooit zo in de belangstelling gestaan en dat is een heel goede zaak. Mensen geloven niet zomaar alles wat een fabrikant of winkelketen beweert. Men wordt bewuster en men gaat steeds meer zelf etiketten lezen. De belangstelling voor een veranderd voedingspatroon is zeer levend. Daarmee kwam vanaf 2013 Superfood enorm in de belangstelling . De gekte is er nu een beetje af, Raw Superfood is, niet onterecht, voor velen een vast onderdeel geworden van de dagelijkse voeding. TerraSana heeft vanaf het prilste begin gekozen om Raw Superfood echt voeding te laten zijn. Geen halve “geneesmiddelen”. Het zijn bijzondere en unieke producten, maar het blijft in onze visie voeding die uiteraard zeer bij kan dragen aan een gezonde en gevarieerde levensstijl.

Niks hype, gewoon dagelijkse kost

En velen hebben dat ook ontdekt. In de natuurvoedingsbranche worden de RawSuperfoods dan ook als dagelijks ingrediënt verkocht, en door velen aan allerlei gerechten en bakwaren toegevoegd of als voedzaam ontbijt in de vorm van smoothies of gemengd met fruit genuttigd. Niks hype, gewoon dagelijkse kost. En dat zal ook zo blijven. Daar zijn wij van overtuigd. Het ‘hyperige’zit bij een andere groep consumenten en bij andere verkooppunten.terrasana-rawfoodPrachtige nieuwe presentatie

De jasjes worden geheel herzien en daarmee krijgen de RawSuperfoods een eigentijdse, frisse, actieve en vrolijke uitstraling. We hanteren geen gezondheidsclaims, maar vertellen iets over het unieke karakter en herkomst en gebruik. Dat Baobab van de baobab- ofwel apenbroodboom komt, die de boom des levens genoemd wordt. En dat Maca ook wel het “ginseng van de Andes” heet, om maar een paar voorbeelden te noemen. Leuke positieve weetjes die het unieke karakter van de producten veel beter weergeven dan willekeurig welke claim. “Positive eating” is de boodschap.

Deze nieuwe presentatie gaat vanaf nu geleidelijk instromen. Alles tegelijkertijd kan helaas niet. Maar zo heeft iedereen de tijd en gelegenheid te wennen aan het vernieuwde TerraSana uiterlijk en hoeven ze niet onnodig naar het oude vertrouwde product te zoeken. Wij zijn weer trots op het resultaat. Doet je mee?

TerraSana Positive Eating, wordt steeds zichtbaarder

Na de notenpasta’s en Raw Superfood potten zijn nu klaar. Al onze in eigen huis – in zakjes – verpakte producten als noten en zuidvruchten, granen, peulvruchten, onze befaamde muesli’s, enz. ondergaan nu de make-over. In het voorjaar hopen we de Japanlijn fraai en lekker vorm gegeven te hebben. Dan blijven er nog genoeg producten over, maar hebben we al meer dan 70% van de producten gehad.

Hier staat TerraSana Positive Eating voor!

Er is iets gaande…. iets moois, iets goeds. Er wordt steeds meer gezocht naar echte producten. Voeding die je echt voedt. Voeding die goed doet. Voeding waar je blij van wordt.

Wat goede voeding is, weten we bij TerraSana al 25 jaar. TerraSana is gekend door haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten! Onze producten worden met zorg uitgekozen. Met aandacht voor herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Geen poespas maar puur, eerlijk en van goede kwaliteit. En bereid door mensen met hun hart en hun ziel. Die weten wat ze in handen hebben.

Daarin zijn we bij TerraSana best wel een beetje eigenzinnig. Bij ons is bio echt bio. We bereiden veel zelf en zoeken de mooiste ingrediënten. We willen voeding maken waarvan je tot in je tenen voelt dat het klopt. Waarvan we zeker weten dat het goed zit. Waarmee je ook nog eens iets goeds doet voor de wereld om ons heen. Samen!

Voeding voor iedereen. Voeding waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Dat is voor ons positive eating! En dat willen we ook laten zien, laten ervaren en vooral delen. TerraSana positive eating: want écht goed eten is voor iedereen!

Mail & Win

Wat is voor jou Positive Eating? Omschrijf in jouw eigen woorden wat voor jou Positive Eating is. Of wil het je het liever schilderen? Of tekenen of maak je graag een compilatie van foto’s die voor jou Positive Eating terrasana-rawfooduitdrukken. Het kan allemaal. Mail jouw tekst of een foto van jouw ‘kunstwerk’ met je naam, adresgegevens naar terrasana@debeterewereld.nl en maak kans op 1 van de 10 sets RawSuperfood van 3 RawSuperfoods in glas (Gojibessen, Hennepzaadjes en Tarwegraspoeder)

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *