Ticketverkoop Viva Las Vega s Food Festival gestart

De derde editie van het Viva Las Vega’s Food Festival!

Nog iets meer dan twee weken en het is zover: de derde editie van het Viva Las Vega’s Food Festival! Op zaterdag 1 juni 2013 organiseert stichting Viva Las Vega’s voor het derde jaar op rij een Food Festival waar heel Nederland, links of rechts, groen of grijs, de vingers bij zal aflikken.Vanaf vandaag is de ticketverkoop van start gegaan. Een korte greep uit het aanbod: shoppen en proeven op de duurzame food en lifestyle market, culinaire workshops, genieten van films en muziek, interessante lezingen en relaxen onder het genot van een plantaardig hapje en drankje.

Tijdens de workshops ga je als deelnemer onder andere experimenteren met rauwe chocolade, leer je ongekende wereldgerechten met peulvruchten kennen, improviseer je een maaltijd in een masterclass ‘koken zonder recepten’, leef je je uit met zeewier en kun je vragen stellen aan een diëtiste. Voor een overzicht van alle workshops, kun je terecht op de website.

Bestel snel je tickets, want op=op.

Als primeur komt schrijfster Jacinta Bokma haar nieuwe boek ‘De snelle vegetariër’ presenteren, gevolgd door een signeersessie. Ook worden de winnaars van de Viva Las Vega’s Awards bekend gemaakt, is er een rondetafelgesprek over vleesvermindering en gaat Mister V (de leukste en meest bewuste mannelijke bezoeker) met een mooie prijs naar huis.

Het Viva Las Vega’s Food Festival is tevens de feestelijke afsluiting van de derde editie van de VeggieChallenge,een 30-dagen uitdaging voor vleesminderaars.Tijdens het festival wordt ook de nieuwe editie van de VeganChallenge gelanceerd, waarbij deelnemers een maand lang onder gratis begeleiding meer plantaardig kunnen eten.
Op www.vlvfoodfestival.nl word je op de hoogte gehouden van het programma, de workshops, de films, artiesten, sprekers, het kinderprogramma en alle andere informatie over het festival. Foto’s van vorig jaar zijn te bekijken op www.pinterest.com/vivalasvegasnl

Het festival vindt plaats in en rondom Studio/K in het hart van Amsterdam-Oost. Entree is gratis, met uitzondering van de workshops en enkele films.Vorig jaar waren er meer dan 1200 bezoekers. Op het festival laten we zien (en vooral proeven!) hoe lekker, makkelijk en gevarieerd plantaardig eten kan zijn! Het is een ontdekkingsreis voor de beginnende vleesverminderaar en een sensatie voor de smaakpapillen van de doorgewinterde vegetariër of veganist. Ook voor kinderen, van baby tot tiener, is er veel te doen en te proeven! Zo zijn er workshops voor yoga en koken speciaal voor kinderen en komt de Poespas Posse langs met de première van hun nieuwe voorstelling Kabooom! Kom dus gerust langs met het hele gezin.

Algemene informatie
Datum: zaterdag 1 juni van 11.00 tot 22.00 uur Locatie: Studio/K, Timorplein 62, Amsterdam Toeging: gratis, met uitzondering van de films en workshops Reserveren voor workshops, films en het diner: kan vanaf vandaag op www.vlvfoodfestival.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *