Tony Chocolonely gaat Stout!

Stout

Speciaalbiertje met chocoladesmaak

Het is misschien niet de eerste combinatie die in je opkomt, maar sommige speciaalbieren en de smaak van chocolade gaan behoorlijk goed samen. Voor Stout werkt bierbrouwerij de Prael samen met niemand minder dan Tony’s Chocolonely.

De nu ontwikkelde ‘Milk Stout’ is vervolg van het succes van vorig jaar. „We hadden het vorig jaar ook gedaan, en het werd zó goed ontvangen, dat we het dit jaar besloten weer te doen”, vertelt een vertegenwoordiger van Tony’s Chocolonely.

Unknown

Stout

Het resultaat? „Een romige, chocolademelk stout”, als we Tony’s moeten geloven. Het bier heeft een beperkte oplage en is tijdelijk verkrijgbaar in fusten van 20 liter en in flesjes van 25 cl.

Brouwerij de Prael combineert de passie voor het brouwen van bier met het werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. „De Prael staat voor meer dan alleen bier. Een logische partner voor Tony’s Chocolonely, die als sociale onderneming voor meer staat dan alleen chocolade.”

Stout

Bier van het moment

Nieuwsgierig geworden? Tony’s Chocolate Milk Stout is sinds kort verkrijgbaar als ‘Bier van het Moment’ van de tap bij verschillende horecazaken in Nederland, zolang de voorraad strekt. De flesjes zijn tijdelijk te koop bij Marqt, Gall & Gall, Mitra, een aantal Albert Heijn-winkels en zelfstandige slijterijen.

www.tonyschocolonely.com
www.deprael.nl

Meer Tony?

Tony’s Store bij Tony’s Huis
Van Chocoladecrimineel tot Wereldverbeteraar

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *