Nieuwe biologische chips-varianten van Trafo

(advertorial)

Trafo ken je als hét merk voor puur biologische chips van de beste kwaliteit. Al meer dan 30 jaar is Trafo een vertrouwde naam in dit segment.

Deze jarenlange ervaring zie je terug in de zorg waarmee zij onze biologische aardappelen selecteren, de passie en kunde waarmee zij deze aardappelen verwerken en bovenal in de kwaliteit en smaak van hun eindproduct: smakelijke en verantwoorde biologische chips van Hollandse bodem!

Biologische Chips gebakken in kokosolie
Trafo introduceert als eerste in de markt een aardappelchip gebakken in kokosolie. Met dit product kan je echt verantwoord genieten van heerlijke chips. De neutrale smaak van de kokosolie zorgt voor een unieke smaaksensatie waarbij je de aardappel in haar pure vorm proeft.  Deze chips worden op lage temperatuur gebakken en kokosolie bevat minder calorieën dan welke andere bron van vetten dan ook. Geniet van een smakelijke en verantwoorde snack!

trafotrafo

Biologische Chips gebakken in olijfolie
Trafo introduceert een voor Nederland unieke aardappelchip gebakken in extra virgin olijfolie. Met deze chips op smaak gebracht met een snufje zeezout proef je de Spaanse zomerzon! Heerlijk bij de borrel of als crispy toevoeging bij je maaltijd. Deze chips worden op lage temperatuur gebakken in olijfolie, dat rijk is aan omega 9. Kortom, lekker en verantwoord!

Trafo chips is verkrijgbaar bij onder andere EkoPlaza. Lees en watertand verder op de site van FZ Organic.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *