Trakteer je tanden op natuurlijke Peppersmith Mints!

Nieuw product na de natuurlijke kauwgum.

Na natuurlijke kauwgum, introduceert Peppersmith deze zomer drie soorten natuurlijke mints. Pepermuntjes voor een frisse adem, die bovendien je tanden helpen sterk te blijven. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, en aanbevolen door de International Dental Health Foundation.

Traditionele pepermunt en mints zijn gemaakt van suiker. Suiker voedt de Streptococcus Mutan bacterie in je mond, en die zorgt voor cariës, tandbederf en een slechte adem. In plaats van geraffineerde suiker te gebruiken, gebruikt Peppersmith xylitol voor haar mints. Xylitol is een natuurlijke suiker die uit het pulp van beuken en berken komt. Het voordeel van xylitol is dat het de Streptococcus Mutan juist afbreekt en dat is goed nieuws voor je tanden.*

peppersmith

Peppermint, Lemon, Eucalyptus
Peppersmith lanceert drie soorten mints, alle drie gemaakt met natuurlijke smaakgevers. De Real English Peppermint is een klassiek smakende verfrisser, gemaakt met biologische pepermuntolie (Mentha Piperta) uit Hampshire in Engeland. Lemon & Peppermint is gemaakt van Siciliaanse Ferminello en Monacello citroenen. De combinatie van citroen en munt is lekker fris, en een beetje minder scherp. Eucalyptus & Peppermint verfrist van binnen en van buiten, dankzij de heilzame werking van eucalyptus op je luchtwegen.

Verantwoord
Peppersmith wil graag een natuurlijk en gezond alternatief bieden voor kauwgum en mints. Daarom maakt het kauwgum en mints die goed voor je zijn en gemaakt met respect voor mens en natuur. Alle ingrediënten komen van verantwoorde en zo mogelijk biologische producenten. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Zo zijn er hopelijk later ook nog bomen, muntplantjes en citroenen om mints van te maken.

peppersmith mintsPeppersmith kaugwum en mints zijn onder andere te koop bij Marqt, Coffee Company, EkoPlaza en een heleboel onafhankelijke kleinere winkels in heel Nederland 25 mints voor € 1,49 – € 1,95.

* De International Dental Health Foundation raadt Peppersmith mints aan. Dr. Nigel Carter, Chief Executive of the International Dental Health Foundation; “Eat Peppersmith mints for healthier teeth”; “Peppersmith mints are proven to help reduce plaque and the risk of tooth decay”. De Europese claim-waakhond EFSA (European Food Safety Authority) onderstreept de positieve werking van xylitol op de tanden, en het feit dat kauwgum met xylitol tandbederf helpt voorkomen.

www.peppersmith.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *