Van Light koken naar Gezond eten

Light koken is gerestyled en omgedoopt tot het nieuwe magazine Gezond eten.

Vanaf 26 februari, ligt Gezond eten in de winkel. Inspelend op de trend van gezond leven, is het concept van het magazine Light koken verbreed en staat gezond eten nu meer centraal.

Gezond en bewust leven
Gezond eten is hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te leveren. Voor mensen die willen weten wat gezonde voeding is en wat eten met het lichaam doet. Elke maand staan in Gezond eten interessante artikelen waarin feiten en fabels over een verantwoord voedingspatroon aan de orde komen, maar ook heerlijke recepten. Gezond eten biedt alles voor een gezond en bewust leven met veel plezier. “Gezond eten kan ontzettend moeilijk zijn. De ene dag lijkt het ene gezond, de dag erop het andere. In Gezond eten lees je hoe je makkelijk goed kunt eten, zonder erin te hoeven doorslaan. Want uiteindelijk is gelukkig zijn nog het allergezondst”, zegt Myrthe van Deemen, hoofdredacteur Gezond eten.

Het eerste nummer: Alles over Japan
In het eerste nummer van Gezond eten lees je alles over de Japanse levensstijl. Eetstokjesetiquette, het dieet van sumoworstelaars en de ‘vijfde’ smaak umami. En hoe kan het dat de mensen op het Japanse eiland Okinawa aanzienlijker langer en gezonder leven? Daarnaast komt het Metabool Syndroom aan bod (veel mensen hebben het, weinig mensen kennen het) en ook handige tips en trucs over het combineren van een gezonde levensstijl met een ploegendienst, studentenleven of een kantoorbaan. Naast dit leesvoer biedt Gezond eten ook heerlijke gerechten: snelle recepten, koken met kinderen, diner voor één en koken met diepvriesgroenten.

Vanaf vandaag, 26 februari, ligt het maartnummer van Gezond eten in de winkels. Ook is het magazine vanaf deze datum te bestellen in de webshop van F&L Publishing.

F&L Publishing Group
Gezond eten wordt uitgegeven door F&L Publishing Group BV, één van de grotere uitgeverijen in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft een divers portfolio met tal van publieke magazines, zoals foodies, c’t, Auto Review, iCreate, Android Magazine en koken & genieten. Een overzicht van alle titels van F&L Publishing Group is te vinden op www.fnl.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *