VanChefs geeft je overal toegang tot een echte chef

Het platform biedt eters toegang tot een intieme eetervaring.

Feestje? Weg met de toastjes brie, chips of bitterballen: VanChefs geeft iedereen toegang tot een échte chef! VanChefs koppelt lokaal kooktalent aan fijnproevers die willen genieten van eten van restaurantkwaliteit, gewoon op kantoor of in de huiskamer (of waar dan ook).

Een privéchef is vanaf nu niet langer voorbehouden aan the happy few. Vanuit hun kantoor bij startupbroedplaats Rockstart in Amsterdam bouwden Lisanne Buik (25) en Emma Veerhuis (24) een website die functioneert als een grote keukentafel: het platform biedt eters toegang tot een intieme eetervaring, en geeft lokaal kooktalent de kans te koken voor een aandachtig publiek.

VanChefs

De oprichters delen een interessante achtergrond. Ze ervoeren beide aan den lijve hoe schaalvergroting in de voedselindustrie ten koste gaat van kwaliteit en verhaal, als trainees bij Ahold en KLM. Ze besloten dat het anders moest en vonden elkaar. Nu zetten ze het web slim in om de gepassioneerde chef bij het brede publiek bekend te maken.
En dat lijkt te werken. Op dit moment hebben zich al zo’n twintig chefs geregistreerd. Het team concentreert zich op Amsterdam, maar heeft ook al chefs buiten de hoofdstad aan het werk gezet. Niet iedere kok kan chef bij VanChefs worden. Het platform heeft chefs in alle soorten en maten, maar ze hebben allemaal de ‘VanChefs SmaakProef’ afgelegd, en zijn in het bezit van een HACCP certificaat. Of je nu een moleculair diner van Chef David nuttigt in een groentekas, of simpelweg goed wilt zorgen voor je personeel met een herfstige VrijMiBo van ex-marketing manager Chef Guy: VanChefs is van alle markten thuis.
VanChefs
Hoe het werkt? Een chef boeken gaat heel eenvoudig: je vult de informatie in over je gelegenheid op de VanChefs-website, en krijgt drie chef-suggesties, en hun menuvoorstel toegestuurd. De laatste stap is de beste: van een unieke eetervaring genieten. Want om lekker te eten op restaurant-niveau hoef je echt de deur niet meer uit – het gemak en de intimiteit van een VanChefs-ervaring bewijzen het.

www.vanchefs.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *