Vegetarische pastasalade met broccoli, cherrytomaten en geitenkaas

Een frisse vegetarische pastasalade met broccoli, cherrytomaten, geitenkaas en cashewnoten. Afgemaakt met Verstegen groentefinish voor broccoli. Een eenvoudig gerecht die je in 15 min op tafel hebt staat, enjoy!

Ingrediënten
Voor 4 personen

  • ½ broccoli
  • 250 g cherrytomaten
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 75 g cashewnoten
  • 200 g pasta, bijv. fusilli
  • 1 rode ui
  • 1 zakje Verstegen groentefinish voor broccoli
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout, naar smaak

Bereidingswijze 

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes, de cherrytomaten in vieren, de zachte geitenkaas in blokjes en de rode ui in halve ringen. Hak de cashewnoten grof.
  2. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Spoel af onder koud water, voeg 1 el olijfolie toe en meng door elkaar.
  3. Breng ondertussen een ruime pan met water aan de kook. Kook de broccoli in 6 à 7 minuten beetgaar. Giet de broccoli af. 
  4. Meng de pasta met de rode ui, cherrytomaten en broccoli. Voeg de Verstegen groentefinish voor broccoli en 3 el olijfolie toe. Meng door elkaar. Garneer de salade met de zachte geitenkaas en de cashewnoten. Serveer direct. 

Ingrediënten Broccoli groentefinish:
Specerijen (kurkuma, koriander, venkelzaad, peper, mosterdzaad, fenegriek, karwijzaad, gember, komijn, piment, nootmuskaat, selderijzaad), groenten (ui, wortel, knoflook), zeezout, citroenschillen, lavas.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.