Verantwoorde én lekkere verwennerij voor Moederdag

Alle moeders blij dankzij raw chocolate van Lovechock.

Lovechock maakt het vaders en kinderen wel heel gemakkelijk om op Moederdag goed voor de dag te komen. Hun rauwe chocolade is ongebrand en koud gemalen, en daardoor vol flavonoïden en ‘liefdesstofjes’ waar je liefdevol en blij van wordt. En als dat nog niet werkt, dan worden de moeders zeker gelukkig door de goddelijke smaak. Lovechock is er in vijf varianten, waaronder de tropische variant Pineapple/Inca, een exotische combinatie van volle chocolade met fris tintelend fruit. Bij aankoop van een reep krijgen liefhebbers in april en mei bovendien een leuke ansichtkaart voor Moederdag cadeau, om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan deze zoete verrassing.

Lovechock

Verantwoord snoepen
De chocolade repen van Lovechock bestaan niet alleen uit bijzonder lekkere combinaties, ze doen ook echt iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt en koud maalt is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden en liefdesstofjes. Om maar een paar voorbeelden te noemen: cacao bevat triptofaan (vermindert stress en zorgt voor een vrolijk gevoel) en anandamide (het stofje dat ook vrijkomt bij een runners high). En het werkt lustopwekkend dankzij fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Aan zo’n kwalitatieve chocoladereep voegt Lovechock vervolgens alleen de beste ingrediënten toe, zoals bijvoorbeeld moerbeien, vanille, noten en quinoa. Al deze ingrediënten bevatten op hun beurt ook weer voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels.

Met liefde voor moeder aarde

Niet alleen moeders worden blij van de chocolade van Lovechock. Door de 100% ecologische verpakking wordt ook moeder aarde er gelukkig van. Lovechock is één van de eerste chocoladebars met daaromheen een thuis composteerbare folie, gemaakt van houtpulp uit duurzaam beheerd bos (PEFC en FSC). Deze folie mag daardoor gewoon in de groenbak worden gegooid. Daaromheen zit een hersluitbare PEFC-wikkel. Dit karton is gemaakt van hout dat ook afkomstig is uit duurzaam beheerd bos en bedrukt met biologische inkt.

www.lovechock.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *