Verhoog uw weerstand en energieniveau

De herfst is begonnen en de dagen worden korter. Dit is de tijd van het jaar dat mensen zich vaak minder vitaal voelen. Door bewust met uw lichaam bezig te zijn en goed voor uw darmen te zorgen verhoogt u gemakkelijk uw weerstand en energieniveau.

Iedereen weet dat stress, alcohol en ongezond eten slecht is. Maar wanneer we dit toch een tijd lang hebben gedaan, kan er zich vervuiling in de darmen hebben opgehoopt. Deze vervuiling zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vitamines en mineralen minder goed worden opgenomen in het lichaam. Terwijl we die juist zo hard nodig hebben in deze periode van het jaar. Dit heeft een laag energieniveau en lage weerstand tot gevolg. Door de darmen schoon te maken met een darmreinigend product, wordt de opname van vitamines en mineralen weer verhoogd.

DarmDetox met Chlorella is een darmreinigend product dat geen vulstoffen bevat maar voor 100% uit werkzame ingrediënten bestaat. Het belangrijkste ingrediënt van DarmDetox is de gefermenteerde vezel van de bast van de oliepalmboom. Deze vezel wordt door een gepatenteerd proces gefermenteerd waarna het hoogwaardige ingrediënt van onze kuur ontstaat.

Chlorella heeft als eigenschap het lichaam te reinigen. Zodoende reinigt de DarmDetox niet alleen de darmen, maar heeft het ook een gunstige invloed op de lever, galblaas en nieren. Bijkomend voordeel is dat hierdoor het cholesterol- en suikergehalte gunstig beïnvloed wordt.

Voordelen van DarmDetox met Chlorella

– Werkt darmreinigend in het gehele darmstelsel
– Helpt een normale darmfunctie te behouden
– Heeft een gunstige invloed op uw gezondheid
– Ondersteunt uw lever, wat een positieve invloed heeft op uw cholesterolspiegel
– Bevordert uw stofwisseling
– Ondersteunt uw spijsverteringsstelsel
– Stimuleert de groei van gunstige darmflora
– Beschermt uw darmwand
– Bevordert een gehele inwendige reiniging

DarmDetox is verkrijgbaar als kuur van 3, 6 of 12 dagen. Doordat er tijdens de kuur geen vast voedsel gegeten wordt, is het lichaam in staat tot een gehele inwendige reiniging. Per dag worden er 7 shakes gedronken. Deze maakt u aan met water of met uw eigen verse biologische groente- of vruchtensappen.
DarmDetox is 100% natuurlijk en vrij van gluten, soja, lactose en toegevoegde suikers. Tevens is het product geschikt voor vegetariërs en veganisten.

15% korting en het E-book gratis bij uw bestelling!

Probeer de DarmDetox kuur nu met 15% korting + ons E-book gratis bij uw bestelling. Gebruik hiervoor kortingscode dbw15. De aanbieding is nog geldig tot en met 14 oktober 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het E-book bevat dagmenu’s die u helemaal kunt volgen of kunt gebruiken als inspiratie. Ook wanneer u de kuur (nog) niet hebt gedaan, kunt u met de 10 tips die dit e-book bevat uw darmflora al een boost geven. Deze tips passen eenvoudig in elk voedings- en leefpatroon.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *