Verpak jij je lunch soms in aluminiumfolie of plastic zakje


Dit leidt tot miljoenen schadelijke afvalstoffen.

Marcadiferencia voorkomt nog meer vervuiling met een patent op de Boc’nRoll®. Een herbruikbare lunchverpakking die je snacks bewaart. Gedaan met de verpakking die je maar één keer gebruikt. Nu draag je makkelijk je steentje bij aan een duurzamere levensstijl. Dit is een originele en ecologische oplossing die het milieu beschermt.

De Boc’nRoll® heeft een stoffen buitenkant en een recycleerbare binnenkant die je voeding vers houdt. Zo bescherm je onze planeet en je gezondheid. Dit ecologische goedje heeft een flexibel formaat met een klittenbandsluiting die om elke snack past. Tijdens je maaltijd transformeert hij in een placematje. En na gebruik stop je hem gewoon in je tas of broekzak. Hij is ook makkelijk te reinigen in de wasmachine.

Personaliseer het trendy design met je eigen bedrijfsnaam. Kies ook een kleur uit ons beschikbare aanbod en zet je bedrijf in de verf. De Boc’nRoll® werd in 2010 geselecteerd als één van de meest innovatieve producten in Barcelona, en kreeg een “vermelding in het boekje Thought up in Barcelona 2.

Vind ons op:
http://www.facebook.com/bocnroll
http://www.youtube.com/user/bocnroll
Of op:
http://www.bocnroll.com
http://www.bocnshop.com

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *