Vivian en haar passie voor gezonde voeding


Lekker in je vel door biologisch eten.

‘Ik ben al jaren in de ban van biologisch eten, bij iedere biologische supermarkt moet ik even naar binnen om te kijken wat ze hebben,’ zegt Vivian Reijs. Het enthousiasme van de drukke voedingscoach en tv-presentatrice is even inspirerend als aanstekelijk. Dagelijks is zij zowel thuis als op het werk bezig met gezonde voeding.
‘Mijn passie voor gezonde voeding is jaren geleden ontstaan, maar 4 jaar geleden besloot ik een opleiding op dit gebied te beginnen. En toen ik dat pad betrad, wilde ik meer en meer weten. Ik vind niets leuker dan mensen te motiveren om gezonder te eten, soms helpen met afvallen, maar ze vooral lekkerder in hun vel te laten voelen. En daar is gezonde voeding een heel groot onderdeel van. Je gezond en fit voelen willen we allemaal en het kan ook, maar je moet er soms wel een leefstijl verandering voor over hebben. Maar daarna wil je nooit meer terug,’vertelt Vivian. In samenwerking met EkoPlaza koos zij haar favoriete producten, die extra onder de aandacht worden gebracht tijdens de Gezonde Prijsweken.Gezonde Prijsweken
Vivian is de komende tijd te zien in de landelijke EkoPlaza campagne ‘Gezonde Prijsweken’, waarbij ook haar zeven keuzes extra onder de aandacht komen. De presentatrice en voedingscoach is één van de 7 ambassadeurs die hun overtuiging delen dat biologische voeding gezonder en voedzamer is.

Meer informatie over de campagne ‘Gezonde Prijsweken’ van EkoPlaza
http://www.ekoplaza.nl/aanbiedingen/

EkoPlaza
EkoPlaza is onlangs als eerste biologische supermarktketen gecertificeerd met het EKO Keurmerk. Het keurmerk is gebaseerd op het aandeel biologische producten, dat minimaal 90% van het totale assortiment moet zijn. EkoPlaza heeft 62 vestigingen door heel Nederland. De missie van EkoPlaza is om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom is de EkoPlaza-visie samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op http://www.ekoplaza.nl.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *