Volg gratis BIJLes op de Levende Buitenplaats

Gratis BIJLes op de Levende Buitenplaats via De Betere Wereld.

Beleef en geniet van de wereld van bijen. Deborah Post nodigt je uit voor de BIJles op de Levende Buitenplaats, op landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden.

Je kunt kiezen uit vier avonden:

-12 september: Zelf aan de slag. Raampje maken voor de bijenkast. De bijenkast winterklaar maken. bijvoeren of niet? Wat moet een imker doen? En wat kan en ga jij zelf doen?

-19 september: Proeven.
Wat brengt een bij binnen? Hoe proeft dat? En wat maakt een bij? Hoe proeft dat? Honing en andere producten proeven. Waaronder biologische pure honinglikeur!

-26 september: Waarom is voor 1 pot honing 40.000 km vliegen nodig?

-3 oktober: Het leven van de bij. Waarom halen sommige imkers geen honing uit de bijenkasten? Wat kunnen wij mensen leren van bijen?

Kies een van de vier woensdagavonden uit en stuur een email naar Deborah@rootzpurefruits.com onder vermelding van De Betere Wereld.

De BIJles is op de Levende Buitenplaats (groentetuin en dieren) van Op Hodenpijl in Schipluiden. Verzamelen om 19.15 voor de ingang van Op Hodenpijl. Eet je vooraf mee in het biologisch restaurant, zorg dan dat je er om 18.30 uur bent. (kosten voor eigen rekening).

Meer informatie: www.ophodenpijl.nl en www.rootzpurefruits.com.

BIJles bij zonnebloem tuin Debora

De BIJles wordt georganiseerd door Deborah Post, doel is aandacht vestigen op het jaar van de Bij. Deborah is oprichtster van Rootz biologische fruitsmoothies en de BIJles is het vervolg op drie geslaagde BIJendiners op landgoed Op Hodenpijl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *