Waarom wel letten op wat je eet en niet op wat je drinkt?

watervitalisator

www.aquapurica.nl

Drinkwaterbedrijven vragen regelmatig aandacht voor het terugdringen of stoppen van de mogelijkheid voor de industrie om chemicaliën te kunnen lozen in het oppervlaktewater. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om het water nog voldoende te kunnen zuiveren wanneer deze chemicaliën in grootte hoeveelheden worden geloosd.

Dat blijkt uit de reportage van de NOS. De afgelopen weken is er behoorlijk veel stof opgewaaid door de situatie omtrent de stof GenX van Chemours in de regio Dordrecht. De situatie van industrieterrein Chemelot in Maastricht met de stof pyrazool, speelt ook al enkele jaren. Volgens stukken in handen van het AD blijkt duidelijk dat de situatie de drinkwater kwaliteit wezenlijk bedreigd. Groen Links heeft aangekaart dat zij veilig en gifvrij drinkwater willen voor alle Nederlanders.

Gratis extra filter t.w.v. €149 bij aanschaf van een waterfiltersysteem
– tot 31 juli geldig! 

Voorlopig lijkt het erop dat de milieuvervuiling nog steeds verder zal toenemen, terwijl er nog steeds geen concrete plannen zijn voor een significante verbetering van de waterzuivering.

aquapurica

Watergebruik thuis

De gemiddelde Nederlander verbruikt ongeveer 45.000 liter water per jaar thuis. Dat is een enorme hoeveelheid water waar wij in direct contact mee komen. Wij gebruiken het water om te drinken, koffie of thee mee te zetten en om er mee te koken. Daarnaast komt een groot gedeelte van ons watergebruik van de badkamer. Bij het tandenpoetsen, spoelen en drinken gebruiken we water en bij het douchen komt onze huid in aanraking met water. De huid is het grootste orgaan van het lichaam. De huid neemt stoffen heel eenvoudig op. Het is dus heel belangrijk om zuiver en vitaal water in de badkamer te hebben.
“Volgens experts neemt het lichaam net zoveel stoffen op tijdens een douche van 20 minuten als bij het drinken van 2 liter niet-gezuiverd water.” (American Journal of Epidemiology, April 2007)

Gezond water in het hele huis

Aqua Purica levert met de Royal Serie een waterfilter- en vitalisatie-systeem voor het hele huis. Hierdoor is al het water in het hele huis gezuiverd én gevitaliseerd. Niet alleen is dit lekker en gezond, het is ook nog eens heel gemakkelijk. Je hoeft slechts zo nu en dan het waterfilter te vervangen en dit is eenvoudig en goedkoop!

Tijdelijke actie tot 31 juli 2017

Gratis extra filter t.w.v. €149 bij aanschaf van een waterfiltersysteem.
www.aquapurica.nl/beterewereld

Meer lezen?

Lees ook het interview met de oprichter van Aqua Purica

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Toon de 1 reacties
  1. 578846 167196Its superb as your other articles : D, regards for posting . 422077

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.