De allernieuwste Hands Off My Chocolate smaak

hands off

Caramel Macchiato, maar dan als chocoladereep

Bij Hands Off My Chocolate kunnen ze er zelf niet meer van af blijven… de allerlekkerste Caramel Macchiato chocoladereep van de wereld. Vanaf eind november kan heel Nederland genieten van de nieuwe onweerstaanbare reep van het jonge Nederlandse chocoladebedrijf. En.. jij kunt hem winnen samen met nog drie repen in een gaaf blikje.

De nieuwe reep heeft net als de bestverkopende koffievariant van Starbucks, de Caramel Macchiato, 3 mooie lagen. Alleen zijn deze lagen nu gemaakt van eerlijke Belgische kwaliteitschocolade. Aan deze chocolade zijn bovendien milde geconcentreerde espresso, knapperige karamelstukjes en een beetje zout toegevoegd.

Rondjesreep
Net als bij de andere chocoladerepen van Hands Off bestaan ook deze repen uit rondjes, die door de vorm extra lekker in je mond smelten. En om er voor te zorgen dat anderen van jouw chocolade afblijven staat op elk rondje ook nog eens “MINE”. Want de chocolade van Hands Off is veels te lekker om te delen.

Steun de cacaoboeren
Hands Off My Chocolate support het Quality Cocoa for a Better Life Program. Hiermee worden cacaoboeren en hun gemeenschappen in Ivoorkust en Ghana gesteund. Financieel, maar ook op het gebied van onderwijs voor kinderen, gezondheidszorg en schoon drinkwater.

Wist je trouwens dat Caffè Macchiato letterlijk ‘gevlekte koffie’ betekent?

De repen zijn vanaf eind november onder andere te koop bij Albert Heijn en Jumbo en kosten ca. € 1,99.

Mail & Win
Zelf proeven? E-mail je gegevens via het inzendformulier hieronder, en dan kan je zomaar een lekker choco-pakket met maar liefst 4 verschillende repen, eerlijke Belgische chocolade winnen. Enjoy!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *