Win de drie nieuwe smaken fruitbeleg van Fiordifrutta

Fiordifrutta van Rigoni di Asiago is een heerlijk fruitbeleg, gemaakt van 100% biologisch fruit. De familie Rigoni selecteert zorgvuldig het beste fruit, geteeld op eigen grond en geoogst door biologische boeren.

  • Zonder toegevoegde suiker, alleen gezoet met biologisch appelsap.
  • Op lage temperatuur bereid (tussen 30°C en 35°C, dus niet gekookt) om de authentieke smaak van vers geplukt fruit en hun voedingswaarde (vitaminen, mineralen en antioxidanten) te bewaren.

Er zijn vele manieren om van Fiordifrutta te genieten. Het is het geheime ingrediënt van de lekkerste broodjes en perfect voor het maken van smoothies en ijs. Het geeft smaak aan yoghurt en kwark, maar past ook heel mooi bij sterke kazen. Het is zelfs te gebruiken bij de bereiding van hartige recepten.

“De consument is als een vriend des huizes, waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is.” Andrea Rigoni, CEO

Fiordifrutta staat synoniem voor gezond genieten!

Mail & Win

Kans maken op een pakket met de heerlijke  nieuwe smaken? Vul je gegevens en motivatie hieronder in en probeer zelf de nieuwe smaken Citrusvruchten & Gember, Vlierbessen & Vlierbloesem en Mandarijnen & Kurkuma.

 

 

 

 

Update: Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd! In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk! En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *