Win een barista cursus!

Geniet van biologische koffie.

Deze week worden de groene koffiebonen in circa dertien minuten omgetoverd tot kleine smaakbommetjes, die vele bijzondere smaken dragen en uiteindelijk prachtige aroma’s afgeven. Wij hebben 4 zeer bijzondere nieuwe biologische oogsten gebundeld in een espresso en een filterpakket, die jou sensorisch zullen verrassen! Dit pakket is 100% biologisch en voor 90% gecertificeerd door het SKAL keurmerk.

De koffieboeren die deze biologische koffie verbouwen leven harmonieus met de omgeving en behandelen het land op verantwoordelijke wijze. Boot Koffie werkt al 40 jaar intensief samen met deze boerenfamilies op verschillende continenten op zoek naar de beste koffiebessen. Samen zorgen we voor een eerlijk loon, sociale ondersteuning, huisvesting en leerprogramma’s op de plantages. Wij krijgen er de beste kwaliteit koffie voor terug waarin je de liefde kunt proeven.

Bestel een pakket en maak kans op een barista cursus!Bestel een pakket en maak kans op een barista cursus!

Bestel hier het filterpakket of het espressopakket en maak ook kans op een barista cursus samen met 5 vrienden, en leer hoe je als koffieprofessional goede espresso en cappuccino bereid!

Zo kun je winnen. Zet een overheerlijk kopje biologische koffie thuis, maak een foto en deel jouw biologische koffiemoment op onze Facebook pagina en tag je vrienden die je mee wilt nemen naar de barista cursus. Wij kiezen vervolgens het leukste koffiemoment uit en leren jou en je vrienden hoe je de perfecte espresso kunt zetten. Klik hier voor onze Facebook.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *