Winter @ Frozz


Als je denkt dat fresh frozen yoghurt alleen voor de zomer is, dan heb je het goed mis.

Alle Frozz winkels zijn de hele winter open, met winterrecepten die lijf en leden verwarmen. Belgische wafels, gloeiende bessen, stoofperen en warme pannenkoeken met frozen yoghurt zullen je straks nog met weemoed aan de winter terug laten denken. Hazelnoot Frozz, stoofperen, pannenkoeken en wafels?
Let is snow, let it snow, let it snow…

Hazelnoten Frozz en winterse toppings
Frozen yoghurt is licht, lekker en een prima smeltende combinatie met al dat winterlekkers. Speciaal voor de nieuwe warme bessencompote, stoofperen of appeltjes met kaneel en rozijnen, serveert Frozz deze winter ook hazelnoten frozen yoghurt. Klassieke combinaties, die je zelf af kunt maken met zelfgemaakte browniechunks, chocolade, krokante muesli, noten en vers fruit. Je kunt het Frozz concept nu ook op zijn kop zetten en de frozen yoghurt zelf als topping gebruiken op een Belgische wafel, in een volkoren of speltpannenkoek of naast een vers appeltaartje met een kop thee of koffie van Blanche Dael.

Lekker en verantwoord
Frozz wil graag een verantwoord bedrijf zijn dat lekkere, natuurlijke en verantwoord geproduceerde producten verkoopt. De frozen yoghurt wordt vers gemaakt van halfvolle yoghurt van Hollandse koeien, is 100% puur natuur en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen. De nieuwe warme toppings (appeltjes, peren, bessen) zijn zelfgemaakt van lokale en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Andere toppings komen van lokale leveranciers (appeltaart van Café Dudok bijvoorbeeld), of van producenten van natuurlijke producten zoals Dorset Cereals, Simply Chocolate en Jan Gotjé noten.

Frozz
Frozz introduceerde in 2010 frozen yoghurt in Nederland. De eerste pop-up winkels van Frozz in de Negen Straatjes, op het Rokin in Amsterdam en vanuit een tot winkel omgebouwde container op Schiphol waren onmiddellijk een succes. Veel toeristen waren al bekend met frozen yoghurt, en steeds meer Nederlanders raakten dol op de gezondere versie van ijs. In 2011 begon Frozz een samenwerking met de Bijenkorf, op de Dam en in Amstelveen. In 2012 opende Frozz ook winkels in Breda, Dordrecht, Maastricht en Utrecht. Frozen yoghurt heeft een frisse smaak en bevat de helft minder calorieën dan gewoon ijs (100 kcal per portie).

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *