Zesde editie Green Fair Utrecht

Sincero Fair Fashion, Moestuin Utrecht en Puurwinkelen organiseren zesde Green Fair in Utrecht.

Zondag 16 september, van 10-16 uur organiseert Sincero fair fashion uit Utrecht samen met Puurwinkelen een gratis toegankelijke markt met biologische en fair trade producten bij biologische zorgtuin de Moestuin, Laan van aarschalkerweerd 2, in Utrecht.

Naast het bewonderen van heel veel eerlijke en biologische kleding en accessoires valt er ook van alles te proeven en is er van alles te doen voor de kids. (www.green-fair.nl)

De volgende ‘groene’ bedrijven zijn naast Sincero Fair Fashion (winkel en webwinkel in dames-, heren en kinderkleding) vertegenwoordigd op deze Green Fair:

Bijvoorbeeld de webwinkel Pure Coverz met biologische stoffen, huishoudtextiel en beddegoed. Dit jaar kun je ook terecht voor ledlampen bij Anyled en voor duurzame woonaccessoires bij Bella Tinta.

Er zijn diverse (kinder-)kledingkramen die normaalgesproken alleen via internet verkopen: Charis Felice, Ekodepeko, Het Groene Warenhuis (heeft inmiddels ook een winkel in Hilversum), Schaapje Schaapje. Vandaag kun je hun kleding voelen en passen!

The Green Fair

Voor trendy lifestyle producten, accessoires en cadeautjes ben je bij Lotika, Emax Domina, Uqqies of Stichting Wanawa aan het goede adres.

Rond 12.30 en 14 uur kun je kijken naar een spetterende modeshow en met onder andere kleding van eco-ontwerpster Ellen Willink, Sincero Fair Fashion, Goeiekleren, RE-5 en de Puhashop. Ellen Willink heeft speciaal voor Sincero eco-kleding gerecycled, dus dat wordt een mooie verrassing.

De modellen worden verder aangekleed met fair trade accessoires van de diverse standhouders en milieuvriendelijke schoenen van de webwinkels Nomadics en de ecofab vegetarische schoenen van EN&.

Ondertussen kun je bij It’s Organic proeven van biologische wijntjes met lekkere vegasnacks van Happy Herbi.

Xocai verkoopt rauwe chocola en de mensen van de moestuin zorgen natuurlijk ook voor lekkere broodjes en drankjes op het terras. Imkerij Hortensius heeft honingproducten, o.a. van de Utrechtse heuvelrug.

Omdat er een aantal webwinkels vertegenwoordigd is, is dit natuurlijk een unieke kans om hun producten eerst eens ‘in het echt’ te zien, proeven, voelen en passen, alvorens het aan te schaffen!

De kinderen kunnen zelf appelsap persen of geschminkt worden en er zijn heel veel speeltoestellen en beesten om te aaien!

Kom dus gezellig langs! De toegang is gratis! Van 10-16 uur Moestuin Utrecht, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht.

Let op: niet overal is een pinautomaat aanwezig. U kunt gratis parkeren.

Voorproefje? Kijk op:

www.green-fair.nl
www.anyled.nl
www.its-organic.nl
www.bellatinta.nl
www.lotika.nl
www.charisfelice.nl
www.moestuinutrecht.nl
www.ellenwillink.nl
www.no-kidding.nu
www.ekodepeko.nl
www.nomadics.nl
www.emaxdomina.nl
www.puhashop.nl
www.en-enn.nl
www.purecoverz.nl
www.goeiekleren.nl
www.re5-clothing.nl
www.happyherbi.com
www.sincero.nl
www.hetgroenewarenhuis.nl
www.uqqies.nl
www.imkerijhortensius.nl
www.wanawa.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *