Zuiver Zuivel introduceert Gezouten roomboter

Nieuw Gezouten roomboter.

Zuiver Zuivel introduceert als eerste biologische producent in Nederland een gezouten roomboter. Bij de bereiding wordt 0,6% zout toegevoegd. Gezouten roomboter heeft in Nederland een marktaandeel van ongeveer 30% op de consumentenmarkt. Zuiver Zuivel gezouten roomboter is verkrijgbaar in 250 grams verpakking in de biologische speciaalzaak vanaf 10 december. Op de verpakking is Leendert-Jan te zien. Leendert-Jan is deelnemer op zorgboerderij Valkendam uit Alphen aan den Rijn.

Zuiver Zuivel gezouten roomboter is heerlijk voor op de boterham of een vers afgebakken warm broodje. Of op stokbrood bij de borrel of bij het diner. Gezouten roomboter is ook goed te gebruiken om mee te koken, of te bakken. Zo geef je de gerechten net dat beetje meer smaak.

zuiver zuivel

Feestdagen / introductiecampagne
Zuiver Zuivel gezouten roomboter is uiteraard een product dat zeer goed past bij de komende feestdagen. Zuiver Zuivel voert voor de feestdagen een introductiecampagne om dit product onder de aandacht te brengen. Gedurende de eerste maand kan Zuiver Zuivel gezouten boter voordelig geprobeerd worden bij een groot aantal biologische speciaalzaken.

zuiverzuivel.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *