Atelier Puy


Duurzame mode is sterk in opkomst.


Vooral voor kinderen valt er te kiezen uit een groeiend aanbod biologische kleding. Voor vrouwen is er gelukkig ook steeds meer te vinden, maar de ontwerpen zijn vaak heel veilig of juist heel uitgesproken, waardoor er een relatief kleine doelgroep bediend wordt. Als man is het nog moeilijker om leuke verantwoorde kleding te kopen. Maar er is nu een webwinkel die zich richt op het hele gezin.

Atlier PuyAtelier Puy

Atelier Puy maakt kleding voor vrouwen, kinderen en mannen. De collectie is eigenzinnig en kleurrijk en bestaat uit tops en broekjes van fijngebreide merinowol, rokken en jurkjes van zacht katoen en shirts van warm velours. Handgemaakte kleding van biologische en fair trade stoffen van een goede kwaliteit die lang mooi blijft.

Atelier PuyAtelier Puy

Uniek aan Atelier Puy is de persoonlijke benadering. Omdat de kleding op bestelling gemaakt wordt, is het mogelijk om zelf stoffen en kleurcombinaties te kiezen. Ook kan er rekening gehouden worden met andere persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld extra mouwlengte of een grotere borstomvang.

www.atelierpuy.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *