The Body Shop verwent jou met verrukkelijke Raspberry

Early harvest Raspberry vanaf 14 april in de schappen!

De lente is al volop begonnen en de heerlijk zoete geur van framboos zweeft door The Body Shop. Dit kan maar één ding betekenen: de nieuwe Special Edition Early-Harvest Raspberry Bath and Body Collection ligt in de schappen.

Zodra de lente zich aankondigt, worden deze vroeg geoogste frambozen geplukt. Zo blijven de huidoppeppende antioxidanten behouden. De producten zijn fruitig, weldadig en intensief verzorgend dankzij een ‘speciale pluk’ frambozen en de 24 uur aanhoudende hydraterende kracht van onze wereldberoemde Body Butters.

De frambozen zijn zo vroeg mogelijk geoogst zodat de huidoppeppende antioxidanten behouden blijven.

De collectie bestaat verder uit een Body Lotion, Body Scrub, Shower Gel en Eau de Toilette. De producten zijn verkrijgbaar vanaf 14 april.
New BBB Rasp Scrub Tub Open Face On                          BBBraspberry Body Lotion
         Body Scrub 200ML €15                                 Body Lotion 250ML €10

Voor een huid waarmee je zo de catwalk op kunt. Je benen mogen gezien worden dankzij deze scrub met gelei-structuur.En de lichte, zoete lotion zorgt voor een prachtige, zijdezachte huid.

De must-have van dit seizoen
Special Edition Early-Harvest Raspberry Collection is de must-have van dit seizoen. Gebruik de zachte Body Scrub gevolgd door de superverzorgende Body Butter voor een complete lichaamsverzorging die de zintuigen streelt. Vergeet niet, om het af te maken, de Eau de Toilette voor dat extra vleugje zoetigheid.

BBB Raspberry EDTlegs-beach-summer-TS-168823040

Eau du Toilette 30ml €14

Beauty with Heart
Beauty gaat verder dan de buitenkant. In het UNESCO Sheka Forest Biosphere Reserve verzamelen de ‘bijenfluisteraars’ van Beza Mar (Ethiopië) de Community Fair Trade-honing waarmee wij aan onze Early-Harvest Raspberry Shower Gel die heerlijke zoete geur toevoegen.

2014-01-26-GoldenAmberHoneyEarthDrReeseHaltertbs-honeymania_01

Dankzij onze handel met Beza Mar staat de plaatselijke bijenhouderscultuur sterker en hebben de bijenhouders een betrouwbare inkomstenbron.

Honing is een van de weinige manieren om geld te verdienen in het regenwoud. De imkers kunnen door de verkoop van honing hun kinderen naar school laten gaan, dieren kopen, hun eetpatroon verbeteren, ziekenhuisrekeningen betalen en hun huizen verbeteren. Bij-zonder mooi! Dankzij onze handel met Beza Mar staat de plaatselijke bijenhouderscultuur sterker en hebben de imkers een betrouwbare inkomstenbron.

Get a Crush in de Coolste Kleuren
Met de nieuwe Colour Crush Shine Lipstick-lijn van The Body Shop vormen je lippen het stralende middelpunt deze lente. Lippen om te zoenen met transparante pigmenten en rijke verzorging. Het is liefde op het eerste gezicht, want: Ze geven een prachtig lipglosseffect met een frisse sorbetachtige glans. Met de zijdezachte Community Fair Trade-maroela-olie om vocht vast te houden en de lippen te verzorgen een volledig assortiment opvallende lentekleuren.

colour-crush-lipstick_l

€12 De Colour Crush Shine Lipstick-lijn

www.thebodyshop.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *