Casual kledingmerk Sebastiaen ondersteunt Solidaridad

Bestel online een item bij Sebastiaen en ontvang een reep duurzame chocola of een Goed Goud armbandje er bij.

Tilburg – Om het duurzame karakter van Sebastiaen te benadrukken krijgen de eerstvolgende klanten tot eind 2012 een reep duurzame chocola bij hun bestelling (heren en jongens) of een door Bibi van der Velden ontworpen Goed Goud armbandje (dames en meisjes) cadeau. Hiermee steunt Sebastiaen twee programma’s van Solidaridad. Deze actie lanceren we in de van de week van de duurzaamheid.

Sebastiaen is een jong casual kledingmerk met een missie. Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijke en duurzame handel het beste middel is tegen structurele armoede. Daarom zijn onze items van biologisch katoen, wordt de kleding gemaakt in ateliers onder goede arbeidsomstandigheden en krijgen de katoenboeren een eerlijke prijs voor hun katoen, waarmee ze een normaal bestaan kunnen opbouwen. Solidaridad deelt niet alleen onze visie, maar heeft specifieke programma’s om onder andere de arbeidsomstandigheden in de katoen, cacao en goudindustrie te verbeteren. Daarom schenkt Sebastiaen een deel van de winst aan Solidaridad.

Carl Messemaeckers van de Graaff: “Wij willen graag dat de dragers van Sebastiaen zich trots voelen omdat de items er ontzettend goed uitzien, van super kwaliteit zijn en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. Het is niet het een of het ander, maar met Sebastiaen laten we zien dat mooi, én kwaliteit én duurzaam perfect samen kunnen gaan.”

Sebastiaen

Over Sebastiaen
Sebastiaen is een nieuw high-end merk met een missie. Sebastiaen heeft onlangs zijn eerste collectie geïntroduceerd bestaande uit super coole T-shirts, polo’s, hoodies en hooded vests, voor het gehele gezin, gemaakt van biologisch en fair trade katoen (GOTS gecertificeerd). De items kunnen via de website worden gecustomized (Custom Collection) zodat iedereen zijn eigen unieke Sebastiaen kan creëren. Voor de polo’s en de hoodies kan een borduur worden gekozen en voor de T-shirts een bedrukking. Dit in meerdere bijpassende kleuren waardoor een enorm aantal mogelijkheden ontstaat om een uniek kledingstuk voor jezelf te ontwerpen. De items zijn ook verkrijgbaar als ‘Regular Collection’ met door Sebastiaen uitgekozen graphics en kleuren en zijn verkrijgbaar in een groeiend aantal on- en offline multi-brand stores. Met Sebastiaen Specials richt Sebastiaen zich op het duurzame bedrijfs- en teamkleding en merchandising (bijvoorbeeld voor pop bands).

Meer informatie over Solidaridad en de specifieke programma’s voor het verbeteren van de cacao- en goudindustrie is te vinden op:

· www.solidaridad.nl
· www.fortheloveofchocolate.nl
· www.opwegnaargoedgoud.nl

Meer informatie over Sebastiaen is te vinden op:

· www.sebastiaen.com
· www.facebook.com/sebastiaen1628
· www.twitter.com/sebastiaen1628

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *