De Betere Wereld test: beMineral


Zachte producten, gemakkelijk aan te brengen..

Sinds een week staat de ‘Mail & Win’ actie voor ‘beMineral’ op De Betere Wereld homepage en facebookpagina. beMineral is een bijzonder en vernieuwend product, we hebben dan ook zeer veel positieve reacties hierop ontvangen. De Betere Wereld wilde dit product aan den lijve ondervinden en test dit product voor u, lees hieronder over onze bevindingen..

De lat bij het ontwikkelen van de collectie van beMineral®lag hoog. Deze nieuwe lijn met minerale make-up moest qua kwaliteit immers minstens gelijkwaardig zijn aan hetgeen Beauty Injection reeds voeren en gevoerd hebben, maar liever nog overtroffen worden. Het resultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid. De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide.

starterskit bemineral

Ons test-team ging met de starterskit aan de slag. De starterskit komt in een leuke gift-verpakking met drie producten: de foundation, de ‘glow veil’ poeder en een aanbrengkwast, inclusief een tutorial voor de perfecte aanbreng van de producten.

Redactrice Fleur: “Eerst breng ik de foundation aan, een lichte poeder, die gemakkelijk aan te brengen is. De foundation zorgt voor een lichte dekking en een natuurlijke gezonde teint. Hierna breng ik de ‘glow veil’ poeder hier over heen aan. In de tutorial word aangegeven dat dit er voor zorgt dat de foundation langer blijft zitten en voor een gezonde ‘shine’.
Een van de mooiste aspecten van de beMineral foundation is dat je deze niet voelt zitten, zoals bij de meeste (onnatuurlijke) foundations. De huid heeft de mogelijkheid te ademen en vanwege de natuurlijke ingredienten hoeft de make-up aan het einde van de dag ook niet verwijderd te worden. Ook is van één van de ingrediënten, titaniumdioxide, bekend dat het de huid beschermd tegen de zon, wat huid veroudering voorkomt.
Het product is hypoallergeen, wat de kans op allergische reacties nihil maakt, en geschikt voor elk huidtype, met name de gevoelige huid.
Kortom, een prachtig product, zeer positief aanbevolen door het De Betere Wereld-test team!

Over beMineral..
Beauty Injection uit Nieuwegein met aan het hoofd directeur Greet Hoedeman, is een pionier op het gebied van het succesvol positioneren van minerale make-up producten. Het bedrijf introduceerde én bouwde de afgelopen jaren binnen de professionele beautybranche met veel succes aan bekende merken zoals bareMinerals, freshMinerals en PRIORI®CoffeeBerry Perfecting Minerals. Op basis van een lang gekoesterde wens in combinatie met de uitgelezen expertise binnen dit segment van make-up producten, werd het de hoogste tijd voor een volledig zelf ontwikkeld, nieuw Nederlands mineraal make-up merk, te weten beMineral® by Greet Hoedeman!

De nieuwe minerale make-up producten van beMineral® wordt zelf ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. De producten worden verkocht bij gespecialiseerde beMineral®- salons door geheel Nederland. Kijk voor meer informatie, verkoopadressen en de uitgebreide productenlijn op www.bemineral.nl.

Mail & Win
Je maakt nu als De Betere Wereld-lezer kans op een starterskit van beMineral®, bestaande uit één minerale foundation, één Beauty Glow Veil en één aanbrengkwast, ter waarde van €50,80. Mail je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) o.v.v. beMineral naar mailwin@debeterewereld.nl en wie weet wint u één van de vijf starterkits. Succes!

Wilt u ook dat uw duurzame product getest word door het De Betere Wereld-test team?
Stuur dan een email naar fleur@debeterewereld.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *