Eerlijke popup winkel opent speciaal voor de feestdagen!


Alle cadeaus eerlijk geproduceerd, met respect voor mens, dier en milieu
.

Zaterdag 23 november opent de eerlijke popup winkel ‘fijn & co’ haar deuren een maand lang in de Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Speciaal voor de feestdagen herhaalt dit initiatief haar succesformule van eerder dit jaar.

Fair Fabrics en Tulsi Crafts zijn online winkels voor interieurtextiel, accessoires en cadeautjes. In de popup winkel zal de collectie van beide winkels te koop zijn, daarnaast sluiten zich diverse modelabels bij hen aan. Zo biedt de tijdelijke winkel een unieke gelegenheid om cadeaus te kopen voor iedereen die dat verdient. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mand gevlochten van palmblad uit Marokko of een sjaal gemaakt van vintage sari’s uit Bangladesh.

Eerlijke popup winkel opent speciaal voor de feestdagen!

Een cadeau aanschaffen in de popup van ‘fijn & co’ is niet alleen bijzonder vanwege het tijdelijke karakter van de winkel. Alle cadeaus zijn eerlijk geproduceerd, met respect voor mens, dier en milieu. Een extra cadeau dus!
fijn & co is een concept van: Fair Fabrics (eerlijk en duurzaam interieurtextiel) en Tulsi Crafts (eerlijk, natuurlijk en gerecycled uit Bangladesh).

www.fair-fabrics.nl
www.tulsicrafts.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *