Fashionshop watMooi lanceert popup store

70 dagen mooie mode. 

watMooi bestaat dit jaar zeven jaar en dat viert eigenaar Joke Blom met een unieke winkel met mooie, eerlijke en duurzame mode in het centrum van Hilversum. Voor het eerst kun je de kleding uit deze succesvolle webshop nu ook voelen en passen en hoor je de mooie verhalen uit de eerste hand.

watMooi is grootste webshop in Nederland met duurzame mode. Mooi zijn betekent volgens watMooi dat je er mooi uitziet, maar ook dat je je mooi voelt. En dat mooie gevoel krijg je van mooie mode die gemaakt is met zorg voor de natuur en respect voor de mensen die je kleding maken.

Pop-up store
Om het 7-jarige bestaan te vieren, opent watMooi een pop-up store in het centrum van Hilversum. 70 Dagen lang komen de mooie verhalen achter deze bijzondere kleding komen tot leven. Designers komen langs om hun verhaal te vertellen, er komt een biologische wijnproeverij, lezingen over duurzame mode en een stylist zal de klanten advies geven. Het programma voor deze avonden is te vinden op: www.watmooi.nl/70dagen.

Joke Bom, eigenaar van watMooi: Zonder onze trouwe klanten zouden we niet bestaan. Ik vind het geweldig om ze persoonlijk te ontmoeten en samen met hun dit feestje te vieren.

Over de winkel

In het paasweekend op 30 maart is de feestelijke opening van de watMooi winkel in Hilversum. De pop-up store ligt in het centrum van Hilversum aan de Kerkbrink en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Over Joke Blom
Joke is VIVA vrouw top 400 2009, zakenvrouw van het jaar 2010, runt ecowebshop van het jaar 2011 en was vorig jaar 2e bij Ondernemer van het jaar 2012.

www.watmooi.nl

watMooi

Lees ook:
> wat mooi, voor jezelf…

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *