Gratis Return to Sender armbandje bij Himalaya

himalaya

Deze zomer zijn de stichting Return to Sender en Himalaya Herbals een samenwerking aangegaan. Bij aankoop van een Himalaya product krijg je een vriendschapsarmbandje gratis. Deze armbandjes zijn speciaal voor Himalaya gemaakt en hiermee bouwen de sieradenmakers aan een betere toekomst.

Bij Himalaya staat duurzaamheid en zorg dragen voor mensen, de samenleving en het milieu hoog in het vaandel. Deze periode steunt Himalaya het Return to Sender project door bij aankoop een gratis armbandje cadeau te geven. Dit unieke vriendschapsarmbandje is met de hand gemaakt. Dankzij het maken van dit product, bouwen de sieradenmakers aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.

himalayahimalaya


Together we can make good things happen!

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman. De stichting gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Return to Sender zoekt continu naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld, die vervolgens worden verkocht in Nederland via HEMA en via de eigen online shop.

Himalaya verzorgingsproducten bevatten Ayurvedische kruiden uit het Himalaya gebied. Sinds 1930 onderzoekt Himalaya vele kruiden die zich hebben bewezen in de Ayurvedische gezondheidsleer, waardoor de producten een natuurlijke en krachtige werking hebben. Het resultaat is een rijk assortiment dat je verzorgt van top tot teen, van binnen en van buiten. Verkrijgbaar vanaf € 2,89 bij uw drogist, natuurwinkel en gezondheidswinkel (o.a. De Tuinen, G&W, DIO).

www.himalayaproducten.nl

Lees ook:
>  Natuurlijke verwennerij van Rio Rosa Mosqueta

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *