Schoonmaken en verwennen met Rio Rosa Mosqueta (blog)

rio rosa

Door Lindy Bontenbal

De lente is het seizoen van reinigen. Misschien ben jij druk bezig je huis of tuin op te ruimen, maar vergeet ook een lenteschoonmaak voor jouw gezicht niet. Bij De Betere Wereld zijn wij een tijdje geleden ook daar mee begonnen. Deze week probeert onze redacteur Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger.

Het van oorsprong Britse Rio Rosa Mosqueta is een merk dat in ons land onder meer bij De Tuinen en bij natuurvoedingswinkels verkrijgbaar is. En waarmee we deze week een heerlijk reinigingsritueel ondergaan.

Ja, Ik ben dol op reinigen en schoonmaken. De afgelopen weken waren het tuinhuis en de woonkamer aan de beurt. Met de hulp van een groep vriendinnen kreeg de woonkamer een make-over. Maar vandaag mijn gezicht! Want als je dan klaar bent met onkruid uit de tuin trekken, stoffige kasten stofzuigen en keukenkastjes soppen, dan is het heerlijk om je even terug te trekken en te genieten van heerlijke geuren. Dat moet Rio Rosa ook gedacht hebben, want de cleanser is gemaakt van onder andere rozenbottel, avocado en aloë vera. Heerlijke zomergeuren dus.

rio rosa

Deze cleanser is bedoeld om zachtjes in de huid te masseren. Dat kun je het beste doen met cirkelvormige bewegingen. Het is ook echt een zachte substantie, die fris en verkoelend aanvoelt. Heerlijk dus ook na een tropische lentedag, als je wel wat verkoeling kunt gebruiken. De bijgeleverde witte doek maakt het ritueel extra luxueus, alsof je bij de kapper bent en een heerlijke warme doek om je haar heen krijgt. Dertig seconden in de magnetron of gewoon onder een warme kraan, en voila, je hebt een heerlijke warme doek om op je gezicht te leggen. Wist je dat je van warmte en stoom, volgens de experts, een mooie gelaatskleur krijgt? En je huid is meer ontvankelijk voor de verzorgingsproducten die je na het reinigen aanbrengt.

Mijn huid is in ieder geval heerlijk zacht en gevoed na mijn reinigingsritueel met de cleanser. Klaar voor een nieuwe opruimdag.

Testoordeel
Een fijn reinigingsproduct in een mooie verpakking. Het heeft een lekkere frisse lentegeur en het voelt ook verkoelend voor de huid. Het fijne van dit product, is dat het niet alleen reinigt, maar ook verzorgt. En de warme doek maakt het ritueel extra luxueus.
Adviesprijs € 9,95 voor een verpakking met 100ml.

Lees ook:
>  Getest: scrubscrème met rozengeur
>  Het betere bruisje {blog}

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *