House of Marley: Natuurlijk mooi geluid!

house-marley-muziek-box-bluetooth-koptelefoon-duurzaam-box-muziekluisteren

Satisfy your soul!

Bob Marley is een muzikale profeet wiens woorden alle generaties en rassen raken, ontroeren en inspireren. Hij gebruikte zijn muziek om zijn visie op gelijkheid, eenheid, authenticiteit, liefde en duurzaamheid te verspreiden.

The House Of Marley is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en milieuvriendelijke producten die Bob Marley’s visie belichamen. Wij geloven niet alleen in het op de juiste manier maken van onze producten, wij geloven ook in het maken van goede producten.

house-marley-muziek-box-bluetooth-duurzaam De House of Marley heeft drie principes; superieure kwaliteit, milieuvriendelijk en doelbewust. Bij ieder verkocht item steunt The House of Marley de Johan Cruyff Foundation en de wereldwijde 1 love organisation.

Get together bluetooth is een draadloze audio speaker dat perfect is om thuis of buiten in de tuin neer te zetten en te genieten van het heerlijke geluid wat uit deze boxen komt. De bluetooth-functie en de ingebouwde batterij zorgen voor het ultieme gemak van draadloze muziek. Get together bluetooth is volledig ontworpen en gebouwd van milieuvriendelijke materialen.

house-marley-muziek-box-bluetooth-oortjes-duurzaam

De UPLIFT collectie bestaat uit drie verschillende modellen namelijk de midnight (zwart), grand(goud) en drift (wit). Het is een vervanger van de populaire People get ready. De UPLIFT zijn in-ear oordopjes verkrijgbaar in een 3-knops of een 0-knops variant.

De UPLIFT in-ears hebben een geïntegreerde microfoon met 3-knops controller en maakt gebruik van 40mm dynamische drivers. Dit maakt het mogelijk om via de controller smartphones te besturen. De oordopjes worden geleverd met een REWIND draagtasje dat is samengesteld van natuurlijke producten zoals teruggewonnen hennep en gerecyclede PET-flessen.

house-marley-muziek-box-bluetooth-koptelefoon-duurzaam Liberate XL BT volgt in de voetsporen van zijn on-ear broertje de Liberate. De XL BT versie heeft het voordeel van grotere drivers en een vernieuwde over-ear design met inklapbare oorschelpen. 50mm drivers leveren een krachtige bas en verbluffende details, terwijl de grote en ultrazachte oorkussen zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm zodat het een passieve isolatie en ultieme comfort biedt. De XL BT versie heeft een bluetooth functie zodat muziek beluisterd kan worden met en zonder kabel. Door knopfuncties op de inklapbare oorschelpen kunt u uw afspeellijst en het geluid continue aanpassen en veranderen.

Focus op de muziek en niet op de afleiding van omgevingsgeluiden!

 

Lees ook:
Shoppen & Geven met de FairFriends cadeaubon (Win!)
> House of Marley Chant draagbare luidsprekers

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *