Mail & Win: 1 Limited Edition-tshirt van STUB001

‘Finding identity within’

Met de wens om te creëren en te delen, wordt met trots STUB001 gepresenteerd: een internationaal uitwisselingsproject van creatieve talenten, met als doel risicojongeren in Kaapstad kansen te bieden. Samen met befaamd kunstenaar SIT en Ubuntu Design, gaan de jongeren aan de slag om zelfportretten te creëren, waarmee zij hun eigen identiteit kunnen uitdrukken. De resultaten worden verwerkt in de Sping/Summer 2015 collectie van het duurzame denim merk Kuyichi.

STUB001 vloeit voort uit een schalar programma in Performing, Arts & Design, leider- en ondernemerschap. Dit programma wordt aangeboden door Ubuntu Design en is onderdeel van de Ubuntu Academy Cape Town: een platform voor zelfontwikkeling. Het biedt jongeren mogelijkheden om vanuit hun talenten deel te kunnen nemen aan de maatschappij, wat vervolgens een positieve impact kan hebben op hun levens en hun gemeenschap. Om de opgedane kennis en vaardigheden van de jongeren verder met hen uit te kunnen werken, heeft Ubuntu Design STUB001 opgericht.

werkConceptConcept STUB2

De intentie is duidelijk, de uitkomst nog onbekend. STUB001 als metafoor: het begin van een beweging ‘opzoek naar identiteit’. Op vrijdag 17 januari is STUB001 gelanceerd, waarbij limited edition T­-shirts van SIT’s zelfportret succesvol geveild werden, om geld in te zamelen voor het project.

STUB001 is een design georiënteerde, avontuurlijke co-creatie, dat wereldwijde creatieve samenwerkingen stimuleert en nieuwe zakelijke kansen biedt.

www.stub001.com

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 Limited Edition-tshirt van STUB001!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Naamloos1

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *