Mail & Win: 4 x Lease A Jeans


Concept Mud Jeans maakt fair fashion betaalbaar en écht duurzaam!


Met ‘Lease a Jeans’, het innovatieve modeconcept dat sinds een week het modestof danig doet opwaaien, wordt eigentijdse denim niet alleen betaalbaar maar ook écht duurzaam. Een perfect voorbeeld van de ‘circulaire economie’.

Voor het starttarief van 20 euro’s, dat als borg fungeert, trek je een jeans over je achterste die gemaakt is van biologisch en gerecycled katoen. En nog ’s 100% verantwoord wordt geproduceerd ook. Daarna betaal je 12 maanden lang 5 euro per maand, en dan heb je de keuze: inleveren en je 20 euro retour (en Mud Jeans maakt er weer een nieuwe jeans van), of houden, of inruilen voor en nieuw model van Lease a Jeans.

Lease a Jeans

In dit artikel lees je er veel meer over maar wat we nú willen vertellen, is dat we in samenwerking met Mud Jeans 2 heren- en 2 damesmodellen (beide in drie washing verkrijgbaar) mogen verloten!

Wil je niet wachten of je er eentje wint, bestel jouw Lease a Jeans dan eenvoudig online op www.mudjeans.nl of via www.leaseajeans.nl

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

lease a jeans

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *