Mail & Win: Bamboe zonnebril

Bambuya® opent je ogen. 

Het lijkt of een zonnebril tegenwoordig een onmisbaar item is geworden. Je laat ermee zien wie je bent. Een P.C.Hooftstraat-shopster draagt formaat laskap, een yup loopt met een pilotenbril en een hippie draagt model Ozzy Osbourne. Maar wat draag je als je ‘eco minded’ bent en er goed bij wilt lopen? Dan koop je een Bambuya®!
bambuya zonnebril bamboe
Een zonnebril geheel gemaakt van bamboe. Door gebruik te maken van de plant die bekend staat om enorm snel te groeien, tot wel 99 centimeter op een dag, is het materiaal van de zonnebril duurzaam bij uitstek. Tezamen met de sterkte van bamboe en de flexibiliteit zorgt het voor het ideale materiaal. Om het duurzame karakter van de bril nog verder te onderstrepen zorgt Bambuya® er ook nog voor dat er per verkocht product een boom geplant wordt via het American Global ReLeaf Program.

Bambuya® laat zien dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan. Bamboe heeft een unieke structuur en daarmee een modieuze, eigentijdse uitstraling. De unisex brillen zijn dan ook een echte aanwinst voor zowel mannen als vrouwen. En wat het nog leuker maakt; iedere stijl wordt in een gelimiteerde oplage van 9.999 stuks uitgegeven. Iedere bril heeft een eigen, uniek serienummer en wordt geleverd met certificaat van echtheid.

bambuya zonnebril bamboe

De correctiemonturen zijn vanaf deze maand exclusief verkrijgbaar bij de betere opticiens in heel Nederland. De zonnebrillen zonder sterkte zijn al te bestellen via www.bambuya.com.bambuya zonnebril bamboe

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *