Mail & Win: boek Mode Voor Morgen van Lynsey Dubbeld


1e boek over Nederlandse ontwikkelingen in duurzame mode.

Mode voor morgen.

Spijkerbroeken van brandnetels, naaiateliers in sociale werkplaatsen, slow fashion op catwalks en kledingruilfeesten met celebs. Het zijn voorbeelden van de groeiende populariteit van duurzame mode. Mode voor morgen van trendanalist Lynsey Dubbeld is het eerste boek dat een beeld schetst van Nederlandse initiatieven om onze kleding te verduurzamen.

Aan de hand van vijf sfeerreportages schetst Lynsey Dubbeld -sinds 2009 gespecialiseerd in duurzame mode- een beeld van de zin en onzin van milieu- en mensvriendelijke kleding. Het boek geeft een inkijkje in de (on)duurzame wereld die schuilgaat achter onze dagelijkse outfit. En het biedt lezers een gids door de jungle van hedendaagse ecofashion. Van biologische en fair trade stoffen tot hergebruik en upcycling. En van ruilen en vintage tot consuminderen en slow fashion.

In Mode voor morgen komen duurzame koplopers zoals Charlie + Mary, Ellen Willink, Elsien Gringhuis aan het woord. Ook onder meer C&A, Claudia Sträter en Expresso vertellen over hun visie op duurzaamheid. Daarnaast komen initiatiefnemers van onder andere fair trade keurmerken, recyclingprogramma’s, textielsorteerderijen, sociale werkplaatsen, kledingruilfeesten en vintagewinkels aan bod.

Cover Mode Voor Morgen

ISBN: 978 90 400 0781 1 | € 29,95 | 192 pags

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *