Mail & Win: Portefeuille van Feuerwear


In je portefeuille draag je je belangrijkste bezittingen met je mee.

Net omdat je hem dagelijks met je meeneemt moet die handig in gebruik zijn, goed ontworpen zijn en er ook nog eens goed uit zien. Daarvoor zorgde het Keulse modelabel Feuerwear, die ervoor zorgde dat de portefeuille, gemaakt van oude brandslangen, er zowel binnenin als langs de buitenkant spectaculair goed uitziet.

Feuerwear lanceert Fred, hun nieuwe portefeuille voor mannen. Net zoals hun andere producten is ook Fred vervaardigd van oude brandslangen. Het leuke daaraan is dat iedere portefeuille ook absoluut uniek is, door middel van de verschillende gebruikssporen en opdrukken die te zien waren op de brandslangen. Omdat de portefeuille voorheen dienst deed als brandslang, is die uiteraard ook waterdicht, wat altijd van pas kan komen als je hem eens uit je broekzak of tas in een plas laat vallen. In je portefeuille draag je toch dagelijks je kostbaarste (papieren) bezittingen mee en is het belangrijk dat deze niet doorweekt geraken.

Zijn functionaliteit komt goed van pas, maar het is ook nog eens mooi meegenomen dat die er heel goed uitziet. Telkens je Fred bovenhaalt om te betalen, heb je een heuse blikvanger vast.
Fred bevat ook een verwisselbare kaarthouder, die je gewoon thuis kan laten, wanneer je bijvoorbeeld naar een BBQ of een feestje gaat en je al die klantenkaarten en bankkaarten niet nodig hebt. Je zeult dus nooit overtollig materiaal mee.


www.feuerwear.nl

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *