Mail & Win: Sieraden van watMooi


Voel je mooi met gerecyclede sieraden.

Bij watMooi vind je de grootste collecte mooie mode. Kies uit mooie comfortabele kleding, trendy accessoires, schoenen of onze uitgebreide yoga-collectie. Alles bij watMooi is gemaakt zonder schadelijke chemicaliën en met respect voor de mensen die jouw kleding maken. Alles makkelijk bij elkaar op www.watmooi.nl en zonder verzendkosten verstuurd.

We verloten deze maand twee schitterende sets van het Nederlandse Studio JUX. Dit mooie modemerk showde in januari nog hun laatste collectie op de Amsterdam Fashion Week. Deze ketting en armband zijn gemaakt van gerecycled koper en hout. De ontwerper van Studio JUX woont een groot deel van het jaar zelf in Nepal, waar deze armband en ketting wordt gemaakt. Zo weet je zeker dat deze sieraden op een mooie manier worden gemaakt.


{ Klik hier voor grotere versies van alle vier… 1 / 2 / 3 / 4 }

Mooi zijn heeft te maken met er mooi uitzien, maar ook met je mooi voelen. En mode die gemaakt is met respect voor mens en natuur, dat voelt veel beter. Dat is echt mooie mode volgens watMooi.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *