Mail & Win: Talking Dress

Nederlands Fair Fashion icoon lanceert boek.

De eerste Nederlandstalige gids van Marieke Eyskoot is voor iedereen die op zoek is een groene en geweldige garderobe! 


Zou je graag eerlijke kleding kopen, als je maar wist waar? Vraag je je af wat je zelf kunt doen voor een groene garderobe? Wil je weten wat duurzame mode nu eigenlijk is? Dit boek geeft je de antwoorden en wijst je de weg naar je eigen fair fashion lifestyle. Van shoptips tot wasweetjes, van ruilideeën tot doe-het-zelf-trucs, van kleding tot accessoires, verzorgingsproducten, eten en zelfs trouwen: Talking Dress maakt het makkelijk en leuk om goed te doen, en er tegelijkertijd geweldig uit te zien. Wie wil dat nu niet?
• met shopgids en doe-het-zelf-tips!
• veel interviews met leading ladies uit de eerlijke kleding- en lifestylewereld
• informatie over labels en organisaties
• vol zelfmaak-suggesties en patronen
• inspiratie voor eten en cosmetica (inclusief recepten!)

talking dress

Over Marieke
Marieke Eyskoot (35) is eigenaar van ethical fashion expertisebureau talking dress. Ze zet eerlijke kleding op de kaart, zorgt dat er meer aandacht en aanbod komt, en het verhaal achter onze kleren tot leven komt. Marieke is mede-initiatiefnemer van MINT, werkte bij de Schone Kleren Campagne en werd door Het Parool genomineerd als Amsterdammer van het Jaar.

Talking Dress | 19,95 euro | Gottmer/Altamira

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *