Re3 Obrero: extra ruime tas van gerecycled materiaal


Re3 ‘Obrero’: extra ruime messenger bag van gerecyclede vrachtwagen binnenband.


Riant ruim, sterk en stoer. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Obrero, de nieuwe messenger bag van gerecyclede binnenbanden van vrachtwagens die MoreThanHip introduceert. Deze schoudertas van het eigen label Re3 wordt conform fair trade principes geproduceerd in Colombia.

Met de Obrero speelt MoreThanHip in op de behoefte aan robuuste en ruime schoudertassen voor intensief dagelijks gebruik, zoals werk en studie. De afmetingen van de tas zijn 36 x 30 x 10 cm (b x h x d). Ruim genoeg dus voor een A4-map of een ordner. Ook is er een ritsvakje voor sleutels en telefoon, en een insteekvak aan de voorzijde onder de flap. De bodem is versterkt voor extra bescherming. De schouderband van hergebruikte autogordel is verstelbaar tot maximaal 125 cm. Het design van de Obrero is sober en strak, met als kleuraccent een oranje of groene streep op de flap.

morethanhip tas gerycledmorethanhip tas gerycled

Intensief dagelijks gebruik
Niet alleen de omvang maakt de Re3 Obrero een zeer praktische tas voor intensief dagelijks gebruik. Ook het materiaal, gerecyclede binnenbanden van vrachtwagens, draagt hier aan bij. Dit is zeer slijtvast, waterdicht en gemakkelijk te schoon te maken. Bovendien is het rubber dat voor deze tassen wordt gebruikt, goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het niet ruikt of afgeeft.

Winkeladviesprijs: € 89,- Te koop op www.morethanhip.nl en bij diverse winkels die artikelen uit het assortiment van MoreThanHip voeren.

Recycling
De Obrero maakt deel uit van de Re3 collectie van MoreThanHip. De Re3-collectie bevat zowel trendy hand- en schoudertassen, messenger en laptop bags, als etuis, toilettassen en portemonnees voor vrouwen én mannen. Deze collectie wordt geproduceerd Colombia, waar het recyclen van autobanden bijdraagt aan het schoner maken van het milieu. Veel materiaal dat voorheen gewoon verbrand werd – waarbij schadelijke stoffen vrijkomen – krijgt nu een nieuwe functie.

morethanhip gerycled openmorethanhip gerycled

Eerlijke handel
Daarnaast worden de Re3 producten geproduceerd volgens fair trade principes door mensen met een sociale achterstandpositie, zoals alleenstaande moeders en inwoners van sloppenwijken. Zij kunnen rekenen op goede arbeidsomstandigheden en beloning boven het minimum loon.

Speciale lezersaanbieding

Als lezers van De Betere Wereld heeft u recht op maar liefst 10% korting op de gehele collectie op www.morethanhip.nl. Gebruik bij de aankoop de kortingscode dbw. Gelding tot en met 31 december 2012.
morethanhiplogo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *