Talking Dress: alles over eerlijke kleding en lifestyle


Nederlands Fair Fashion icoon lanceert boek.

De eerste Nederlandstalige gids van Marieke Eyskoot is voor iedereen die op zoek is een groene en geweldige garderobe!

Zou je graag eerlijke kleding kopen, als je maar wist waar? Vraag je je af wat je zelf kunt doen voor een groene garderobe? Wil je weten wat duurzame mode nu eigenlijk is? Dit boek geeft je de antwoorden en wijst je de weg naar je eigen fair fashion lifestyle. Van shoptips tot wasweetjes, van ruilideeën tot doe-het-zelf-trucs, van kleding tot accessoires, verzorgingsproducten, eten en zelfs trouwen: Talking Dress maakt het makkelijk en leuk om goed te doen, en er tegelijkertijd geweldig uit te zien. Wie wil dat nu niet?

• met shopgids en doe-het-zelf-tips!
• veel interviews met leading ladies uit de eerlijke kleding- en lifestylewereld
• informatie over labels en organisaties
• vol zelfmaak-suggesties en patronen
• inspiratie voor eten en cosmetica (inclusief recepten!)

talking dress

Over Marieke

Marieke Eyskoot (35) is eigenaar van ethical fashion expertisebureau talking dress. Ze wil eerlijke kleding op de kaart zetten, ervoor zorgen dat er meer aandacht en aanbod komt en het verhaal achter onze kleren tot leven wekken. Marieke is mede-initiatiefnemer van MINT, de eerste vakbeurs voor eerlijke kleding in de Benelux, werkte bij de Schone Kleren Campagne en werd door Het Parool genomineerd als Amsterdammer van het Jaar (en door Viva en Marie Claire voor hun lijsten topvrouwen). Ze geeft ook workshops en spreekt op events als TEDxAmsterdamWomen. Marieke is van jongs af aan gefascineerd door kleding, en woont met haar veel te volle kledingkast, man en kat in Amsterdam.

Voorverkoop
Talking Dress – Vertelt je alles over eerlijke kleding (en lifestyle) Marieke Eyskoot, oktober 2012, 19,95 euro (Gottmer/Altamira). Al verkrijgbaar bij:
AKO
Bruna
Athenaeum

www.talkingdress.nl
www.facebook.com/talkingdress

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *